S hlavou v oblacích (pejru) přehled

S hlavou v oblacích (pejru) https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/171278/bmid_s-hlavou-v-oblacich-pejru-171278.jpg 4 1067 1067

Když se Markéta vybourá v autě v jakémsi zapadákově a je nucena přečkat víkend ve společnosti velkého a děsivého vidláka Marvina, rozhodně nečeká, že se během dvou dnů do toho samého velkého a děsivého Marvia - vlastně Pavla - dokáže zamilovat. A když odjíždí, vůbec nečeká, že by Marvin mohl mít zájem o něco víc, než příjemný úlet. Ale po nějakém čase zjišťuje, že se jí velký zlý Marvin zapsal do života víc, než jedním úletem...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S hlavou v oblacích (pejru). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (314)

laura
dnes 5 z 5

Oddechové, čtivé, trošku bláznivé, ale milé a hlavně vtipné. Smála jsem se nahlas.

Vůbec nevypadáš jako velryba. Maximálně jako kapustňák.

Příběh plný skvělého humoru o jednom letním víkendu, jedné lásce na první pohled (no dobře, možná na druhý nebo na třetí :), spoustě nedorozumění, koni, létání a ukradené kočce...

Příběh plný lásky, něhy, krásy a smíchu.

Měla jsem chuť mu ten jeho pobavený úsměv poupravit. Třeba pánvičkou.

Kniha na jeden večer, kterou nebudete chtít odložit. Bavilo mě to. Tak moc, že jsem si teď, téměř po deseti letech, dala repete. Nenáročné, svěží, předvídatelné, ale i tak skvělé. DOPORUČUJI!!!

Cara.17
08.05.2024 3 z 5

Fakt netuším, kde se vzal trend cpát nadávky všude, kde to jde, aby to bylo vtipné. (A raději to ani nechci vědět.) Bohužel - Kateřina Petrusová mi v této knize připomněla, proč české autory moc nevyhledávám. Krom vulgarismů totiž spousta z nich svoje díla vycpává i erotikou a sexem a tento příběh není výjimkou.
Jeden by si pomyslel, že když se řekne, že "někdo přemýšlí rozkrokem", tak se tím v drtivé většině případů myslí zástupci mužského pohlaví, ale ouha - s tímto "charakteristickým" rysem tu máme hlavní postavu Markétu. Ta si u mě vysloužila místo mezi nejhoršími hrdinkami, s jakými jsem se v knihách kdy setkala. Byla neskutečně sprostá, nadržená, otravná, tupá a praštěná.
Marvin/Pavel mi připadal o špetku lepší - především v tom, že neměl v hlavě místo mozku pejr.
Jejich "vztah" byl neuvěřitelný a nereálný. Jen díky tomu, že jsem se v knize několikrát pobaveně zasmála a od druhé poloviny byl příběh lepší, jsem nesnížila hodnocení ještě víc. Každopádně doufám, že příště budu mít lepší ruku při výběru romanticko-humorné četby.
A jen tak mimochodem - bezkonkurenčně nejlepší postavou pro mě byla kočka Adolf.


Leído
02.11.2023 5 z 5

Po knížce jsem šáhla, když jsem byla nemocná, cítila se pod psa a potřebovala jsem zvednout náladu. A přesně to se stalo. Mám takové oddechovky jednou za čas ráda a tahle byla hodně povedená. Bavila jsem se od začátku do konce.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S hlavou v oblacích (pejru) v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených1 458x
ve Čtenářské výzvě227x
v Doporučených113x
v Knihotéce380x
v Chystám se číst248x
v Chci si koupit37x
v dalších seznamech4x

Autorovy další knížky

2012  89%Nebezpečná láska
2014  85%Zakázaná přitažlivost
2014  79%Pekáč buchet
2013  88%Nepřítel mého nepřítele
2013  82%S hlavou v oblacích (pejru)