Birthday Girl

Birthday Girl
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530891/bmid_birthday-girl-65b4ae39506b6.jpg 4 514 514

Jordan je devätnásťročné dievča, ktoré pochádza z veľmi zlých rodinných pomerov. Dá sa dokopy so svojím najlepším priateľom, Coleom a začnú spolu bývať. Jordan chodí na vysokú školu, pracuje v miestnom bare a vo vzťahu je tou zodpovednou. Počas jej narodenín, ju Cole nevyzdvihne z práce tak, ako mal. Rozhodne sa teda, že si zájde do kina a tam narazí na Pikea. Po príjemne strávenom čase sa ich cesty majú rozísť. Čoskoro však zistí, že Pike je Coleovým otcom. Cole zapríčiní, že ich vyhodia z bytu a Pike im ponúkne, aby sa nasťahovali do domu k nemu. Ako má Jordan vydržať v dome so svojím priateľom a jeho otcom, ktorý je dokonalým príkladom muža, ktorého by chcela?... celý text

Literatura světová Romány Erotika
Vydáno: ekniha , Pandora

Birthday Girl, 2018

Ekniha.
30.11.2023 5 z 5

Slowburn
age gap

Wow wow wow #musthave jedna dokonalost

Kde zacat tento pribeh si vás úplne podmani.. zahoďte predsudky ..pretože tuto knihu nepustíte z ruky

Chémia je neskutočná..už dlho som nečítala tak totálne uveriteľný pribeh.. ktorému som verila od začiatku po koniec nečakajte žiadnu povrchnosť ani klišé predsudky zahoďte pretože keď chytíte do ruky tuto knihu pochopíte!

Toto si jednoducho zamilujete..budete sa pozerať na okolie inými očami..

Jordan tak ta holka je anjel s jedným snom na každé narodeniny si praje to isté želanie ..aké neprezradim.. ale už teraz sa pozerám na želania inak.

Pike omg! Tak holky držte si kalhotky pretože tento chlap je Chlap s veľkým srdcom.. všetkých “mojich knižných chlapov schoval do vrecka

Tu neexistuje že jeden má z nich “navrch obľúbený tu sú oni dvaja .. obaja

Táto kniha je proste Dokonalost s veľkým D. Od začiatku až po koniec, knihu nebudete chcieť pustiť z ruky..