Božské začátky
Christina Lauren
Božský bastard série
Božský bastard a božská potvora během svého vášnivého vztahu zažili řadu vzrušujících okamžiků. Nyní je čeká další zásadní krok – svatba století! Chloe Millsová a Bennett Ryan se nemohou dočkat, až konečně uslyší svatební zvony. Chloe se ztrácí v posledních přípravách a vážně zvažuje, zda by se vše nedalo vyřešit snadněji v Las Vegas, zatímco Bennett skládá dočasný slib zdrženlivosti, protože nechce, aby ho před svatbou „rozptylovalo“ Chloino božské tělo. Napětí ve vztahu s pobouřenou a vzdorující Chloe stoupá a nepomáhají ani příbuzní a přátelé, kteří vnáší do už tak složité situace jen chaos a zmatek. Vášnivý vztah se blíží k vyvrcholení a nikdo netuší, zda se Chloe a Bennett dokážou minovým polem odpíraného sexu propracovat až k oltáři. Podaří se jim projít nástrahami, které jim do cesty staví osud a jejich přátelé, a současně si uchovat to, co je dělí a současně pevně spojuje? Božské začátky jsou poslední částí „božské série“ a kromě odpovědi na tu nejdůležitější otázku nabízí ochutnávku toho, na co se můžeme od obou autorek těšit v budoucnu. Sehraná dvojice autorek čtenářům opět nabízí to, co tak skvěle ovládá. Dobře odměřenou dávku romantiky, humoru a sexu, zábavný příběh propojený řadou půvabných epizod, vtipných dialogů a především odvážně popisných erotických scén, které často zaberou i několik stran, ale ani na okamžik nenudí.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2021 , JotaOriginální název:
Beautiful Beginning, 2013
Co dodat. Když si prostě dva sednou a ve všem vyhoví, je to prostě krásná tečka jejich vztahu a zároveň nová etapa společného života. Víc se k tomu ani vyjadřovat nemusím, každý si najde svého bastarda k společnému žití a na světě je hned lépe.
Krásné zakončení příběhu Chloe a jejího bastarda. Samozřejmě zakončený pohádkovou svatbou. Je to až skoro děsivé jak spisovatelky dostaly do příběhu tolik emocí. Rozhodně jsem ráda že jsem si tuto knížku přečetla a tak krásně zakončila celou sérii Božský
Je to přehnané? Ano! Je to nereálné? Ano! Je to vzrušující, sexy a nechybí tomu velká dávka erotiky? Ano, ano, ano! Pokud chcete pravou erotickou knihu plnou žhavých chvilek, ze kterých se vám zvedne srdeční tep a nejste puritán tak vřele doporučuji. Dokonce jsem se v pár momentech zasmála.
Jedna z mých nejoblíbenějších knih je právě Božský bastard a tak mě asi nikdy neomrzí číst o Bennetovi a Chloe porad do kola. Povídka je zase jedno velké sexuální tornádo, kde se autorky snažily zapracovat trochu toho “drama”. Já se strašně bavila, i když jsem si nikdy nevšimla, že Chloe je až takhle moc divoká a lačnící po sexu :D
PĚKNE SE TO ČTE ,TY DODATKY NIKDY NEJSOU UPNĚ VONO ALE TENTO JE PĚKNY LEPŠÍ NEŽ OSTATNI.
Pro mě to ještě úplný konec není, ještě mě čeká Milenec a Božský, ale i tak jsem ráda za ukončení příběhu Chloe s Benettem. Víc by mě teď spíš zajímalo pokračování Hanny s Willem O:-)
Pro mě naprosto dokonalé ukončení série Božských:) Božský Bastard byla ma druhá erotická série (první bylo 50 odstinů) a hnedka jsem se do ni zamilovala. Je až neuvěřitelné, že trvalo víc jak 7 let než tato série skončila. To čekání, ale stálo za to :) Pokud si má vybrat z Willa, Maxe atd. Tak vždy tím Božským bude pro mě Bennett.
Tak tohle mě taky mrzí, ale za mě je to úplně zbytečný díl. Jsem ráda, že jsem si ho půjčila jako e-výpůjčku z knihovny, ty peníze by mě mrzely. Na mě tohle nefungovalo, ta jiskra, co byla v prvním dílu, se někam ztratila. Škoda...
Celkom slabá kniha. Autorka by už mala ukoncit tuto seriu a zacat novu. Opis hostí na svadbe som už preskakovala strany.
Božské zakončení BB. Zbožňuju tyhle dvě autorky a nemůžu se dočkat dalších knih od nich. Každopádně tato kniha mě přišla asi nejžhavější z celé série. No a že to byla série;))) BB je moje srdcovka ❤,takže jsem si ji užila a mohu jen doporučit;)
2013 | Božský bastard |
2014 | Božský cizinec |
2014 | Božský hráč |
2015 | Vášnivý svůdník |
2015 | Vášnivý sprosťák |
Už to nemělo tu správnou šťávu. Stejná dvojice podruhé už tak nefascinuje.