Božský cizinec

Božský cizinec
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216275/mid_bozsky-cizinec-216275.jpg 4 2067 2067

Božský bastard série

Okouzlující playboy s neodolatelným britským přízvukem. Dívka, která si chce konečně pořádně užít. A tajný poměr plný lehce perverzního sexu, odhalený se všemi detaily.

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Jota

Beautiful stranger, 2013

Rozinka28
19.02.2018 4 z 5

Druhý díl série, který mne sice nenadchl tak jako ty ostatní, přesto jsem se u knihy příjemně odreagovala a mohu ji za sebe doporučit.

4laras
14.02.2018 4 z 5

Druhý díl byl o něco méně "drastičtější?" než první.
Kniha nebyla nikterak složitá, dobře se četla, měla dobrý námět.
Prostě Amíci milují lidi, kteří mluví s britským přízvukem.

langova.katka
01.02.2018

Cizince jsem četla jako první a byla jsem z něj nadšená. Takhle má vypadat pikantní román (po zkušenosti s Odstínem jsem si myslela, že už nic takového nikdy číst nechci). Lehká úchylnost a peprnost tomu dodala šmrnc, i příběh OK. Jen mi řekněte, proč většinou hrdinka se zamilovat vyloženě nechce a muž je v tom až po uši, moc mi to nesedí k reálnému životu. Ale dejme tomu, vždy vztahu fandím, jen nevím, proč se tomu vždycky postavy brání. Líbilo se mi to moc.

LivN
29.01.2018 2 z 5

Celkem pěkná knížka akorát mě vadilo,že na to hned skočili. Bylo toho až moc,ale dlo se to číst.

Dimas
29.01.2018 3 z 5

Čtivé a nenáročné.

celoushek
03.01.2018 5 z 5

Super kniha, přečtena za jeden den, o hodně lepší než ta jednička. určitě si ji přečtu znovu. Ten námět na příběh se mi hodně líbil :))

Evka3814
19.12.2017 5 z 5

Tak jako předešlá kniha zábavná a má šmrnc. Skvělé spisovatelky

dendishek
08.12.2017 5 z 5

Kniha si udržuje kvalitu prvního dílu, je o něco rajcovnější, obě postavy mi však nejsou tak sympatické jako Chloe a Bennett. Postavy z celé série Božského bastarda jsou si však vždy nějak propojené, buďto kamarádstvím nebo pokrevní linií, takže je to prostě parta skvělých - po americku - krásných lidí, kteří si užívají co to jen jde :-).

ivedoo
04.11.2017 5 z 5

Kniha jsem přečetla za pár dnů❤️Jedna z nejlepších knih

Blaufik
29.10.2017 5 z 5

Autorky opět nezklamaly! Příběh se mi líbil maličko více, než Božský bastard, předpokládám, že to bylo tím, že byl více uvěřitelný a takový osobnější. Rozhodně se chystám i na další díly a pevně doufám, že budu opět spokojená.

Mukaa
14.10.2017 5 z 5

Fantastická kniha. Přesouvám se k dalším dílům.
Styl psaní mi sedl, vžila jsem se do postav a i jsem se v nich chvílemi poznávala. Sex s příběhem. Pro mě, jako průměrného čtenáře, krásná kniha a budu se k ní určitě i vracet.

Amitiel76
30.09.2017 5 z 5

Ano, ano , ano!!! I druhý díl série se velmi povedl....
První polovina knihy jen plná sexu. Ve druhé části pak přišly na scénu i city, a kniha mě konečně naplno pohltila. Objevila se tam ta potřebná romantika.... nešlo už jen o to, aby se hlavní hrdinové "prosouložili" ke zjištění, že se vlastně milují...
Za mě znovu pět hvězdiček, a jdu schánět ke koupi třetí díl :-)

jani.ruzicko
17.08.2017 5 z 5

tento díl se mi asi líbil ještě o něco víc než ten první.. Max byl pro mě sympoš už od začátku a Sára ho dost dlouho mučila, než se mu poddala :)

Lososovýkvítek
22.07.2017 4 z 5

Pohodový erotický románek s prostým dějem (jak už to u těchto knih bývá :) ). Dávám 4 hvězdičky pouze za absenci hloubky děje. Kniha se četla hezky, občas jsem měla tendenci přeskakovat pasáže (což nesnáším). Líbil se mi i Božský bastard i Božský cizinec. Někdo zde popisuje knihu jako nejslabší ze všech 5, zatím to nemohu posoudit, mám za sebou pouze 2. Nicméně, u B. cizince jsem se i občas zasmála, to se mi u B. bastarda nestalo. Každý díl má něco do sebe. Líbí se mi provázanost dějů - postavy z bastarda se objevují i v cizinci, tak víme, co se s nimi děje dál, i když má každý příběh svou vlastní dějovou linii.

Aríka
08.07.2017 3 z 5

Jak jsem již v jiném komentáři zmínila, tak erotické romány moc v oblibě nemám. Ovšem u této série jsem udělala vyjímku, protože jsem si tuto sérii zamilovala. nicméně, tento díl je dle mého názoru nejslabší. I když možná je tento názor podmíněn tím, že Maxe ani Saru moc nemusím. Kniha je opět vyprávěna z obou pohledů, což je vždy u románů velké plus. Styl psaní opět neskutečný, postavy jsou charakterově odlišné. Kniha se mi celkově líbila a doporučuji.

a.nnysek
22.06.2017 5 z 5

Knížka se mi líbila, přečetla jsem ji jedním dechem. Líbí se mi propojenost postav s předchozím dílem.

Nita17
08.06.2017 5 z 5

Tenhle díl byl takový klidnější, více jsem z něj cítila emoce než neustálé sexuální napětí. Max a Sára jsou pro sebe stvořeni, charakteristika jejich postav do sebe už od počátku tak nějak zapadá.

Turquoise
30.05.2017 2 z 5

První díl se mi líbil víc. Nejsem zastáncem sexu na veřejných místech, moc mě to neokouzlilo. Konec byl hodně uspěchaný. Jsem zvědavá jaký bude třetí díl. :)

ardeas
07.05.2017 3 z 5

Lepší ako jednotka, ale stále taký slabší priemer. Scéna keď sa všetci stretli v kancelárii po tom prvom článku v novinách bola top. Finále celú knihu zabilo. Bolo to až príliš suché.

Pedruska01
07.05.2017 4 z 5

Četlo se to dobře a rychle. Ačkoliv se jednalo o další díl ze série "Božských...", oproti předchozímu dílu to opravdu nebylo až tak vtipné, i když některé scénky a situace byly úsměvné. Oba hlavní hrdinové mi sedli, neměla jsem výraznou výtku - každý je nějaký, i když je jen na papíře. Je to prostě kategorie četby/příběhu, nad kterou není potřeba přemýšlet. Celkově to nebylo 100%, ale i tak se mi to líbilo a těším na třetího Božského, tak uvidíme. :)