Hra

Hra
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427669/bmid_hra-pQG-427669.png 4 914 914

Briar U série

Jediná moje chyba připravila můj hokejový tým o vítězství. Takže jsem se poučil. Už žádný blbosti. A žádnej sex. Jako nový kapitán týmu vyznávám novou filozofii: existuje jenom hokej a škola, na holky bude čas později. Což znamená, že já, Hunter Davenport, žiju oficiálně v celibátu… bez ohledu na to, jak to může být někdy těžký. Žádný pravidlo ovšem neříká, že se nesmím s holkama přátelit. A nebudu vám lhát – moje nová spolužačka Demi Davisová je fakt dost dobrá. Rajcuje mě, jak je chytrá. Vlastně mě rajcuje celá. Má však přítele, takže aspoň nejsem v pokušení se jí v jednom kuse dotýkat. Po třech měsících, co se známe, je však Demi volná. A chce mě sbalit. Vyhýbat se jí je nemožný. Pracujeme spolu na celoročním projektu do školy, věřím ovšem, že jí dokážu odolat. Stejně by nám to nikdy nevyšlo. Pocházíme z různých poměrů, máme odlišné cíle a její rodiče mě nenávidí. Začít si s ní by byl pitomej nápad, jenom hloupá hra. Teď o tom ještě musím přesvědčit svoje tělo – a svoje srdce.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

The Play, 2019

jinbr
27.04.2020 5 z 5

Pablo Vejcobar byl skvělý, tady i překladatelka odvedla dobrou práci. Autorku mám ráda, píše pěkně a kniha mě bavila.

Market = )
26.04.2020 5 z 5

Skvělý! Trochu jsem se po přečtení některých komentářů bála, ale naštěstí zbytečně, za mě je to EK jak jí mám ráda :-). Jasně že hlavně v závěrečné "dramatické scéně" je situace asi popsaná naivně, jednoduše a prvoplánově, ale to je jen pár stránek a u tohoto typu literatury asi nikdo neočekává nějakou hloubku nebo odbornost nebo tak... Těším se na Cona (o to víc, že bydlí zase v baráku plném kluků, to mi tady trochu chybělo...)! :-)

AliceTief
26.04.2020 5 z 5

Opravdu zábavné počteníčko, čekala jsem jak dlouho bude Hunter odolávat =D opravdu jsem se nasmála i u Pabla Vejcobara =D těším se na další díl

Bet
25.04.2020 5 z 5

Tak jak vždy ví Elle Kennedy jak na to. Mám její knihy opravdu ráda.Začnu číst a najednou je konec :) super

Chvilkasnění
24.04.2020 5 z 5

Elle Kennedy ví jak napsat úžasnou knihu. Moje představivost jela na plné obrátky.
Musím uznat, že se Hunter opravdu snažil odolat, ale nešlo mu to. :D
Doporučuji. ????

Ketfl
24.04.2020 5 z 5

Knihy od Elle jsou vždy paráda a tahle nebyla samozřejmě výjimkou. Moc jsem se bavila. Nejvíc vtipné byly ty části s Pablem, pořádně jsem se nasmála. Obě hlavní postavy mi byly sympatické. Jediné, co bych trochu vytkla, bylo v jednu chvíli chování Demi - to jak se Hunterovi cpala mi na její povahu jinak vůbec nesedělo. Přišla mi celkově dost taková sebevědomá, takže mi na ní takové to podbízení se chlapovi a ponižování vůbec nehodilo. Jinak ale super, kniha se četla prostě sama :-)

Zomy
22.04.2020 5 z 5

Autorka sice v předchozím díle psala, že ji psaní Risku pohltilo a bavilo jako už dlouho ne, ale za mě je tedy Hra podstatně povedenější. Zatím nejpovedenější z celé nové série. Vtipnější, sympatičtější, jiskrnější.
Vsuvka s Pablem je dokonalá.

EvaSupovic
20.04.2020 5 z 5

Bavila jsem se, jako u každé její knihy. Série s hokejisty jsou fakt povedené.

Blanka29
20.04.2020 3 z 5

Nemuzu si pomoct, ale toto byl asi nejslabsi dil, co jsem cetla. Chybela mi mezi nimi jiskra. Demi se rychle oklepala z rozchodu a hned, asi aby dohnala ztracene roky se vrhla na Huntera. Ale abych jen nekritizovala, ten jejich maskot a pece o nej nemela chybu :)

petusska01
20.04.2020 5 z 5

Elle Kennedy je moja oblubena autorka a vsetky knizky odporucam :) ani tato ma nesklamala, Hunter sa ukazal v super svetle! bavilo ma to, postavy sympaticke, erotika bola, zapletka bola, byvali hrdinovia z inych knih boli, ja som velice spokojna :)

JanaSustr
20.04.2020 5 z 5

Pěkná kniha jako všechy předešlé díly.

V.Vendulii
19.04.2020 4 z 5

Předchozí díly byly malinko lepší. To ale neznamená, že takhle nebyla skvělá! Tak rychle se to čte, že se člověk ani nenaděje a zjistí, že je u konce! Že všeho nejvíc opět musím vyzdvihnout skvělý smysl pro humor, který u Elle nikdy nechybí.

mimisko
19.04.2020 3 z 5

Nejslabší díl série. Demi nemastná, neslaná občas mi lezla na nervy což jsem u Brenny ani Summer neměla. Hunter se mi líbil i v predošlých dílech a nebyt jeho tak mne táto kniha vůbec nebaví. Elle a její knihy mám hodně ráda ale tohle bylo opravdu slabé. Škoda hodně jsem se na další díl těšila ale jsem zklamaná.

milst
19.04.2020 5 z 5

Jako vždy skvělá kniha, Elle nikdy nezklame.

Prchalka
18.04.2020 5 z 5

Kniha mě bavila. Tak jako celá hokejová série téhle autorky. Na pasážích s maskotem, jsem se ja osobně bavila. Doporučuji a těším se na další knížku od téhle autorky.

JannaB
18.04.2020 3 z 5

Elle Kennedy má ráda a vždycky se těším na další její díl. Jenže tenhle mě trochu zklamal, její knihy vždycky hltám, ale u téhle knihy jsem se několikrát přistihla, že přeskakuji věty. Což u knížky není dobré znamení.

knihomolka78
18.04.2020 4 z 5

No, nebylo to špatné, ale tenhle díl byl asi nejslabší. Začátek i konec knihy byl fajn, ale střed mě nebavil. Demi byla velmi zvláštní, chvílemi mi připomínala moji oblíbenou, jízlivou Brennu, ale chvílemi byla hrozně ukňučená, a to mě nebavilo. A ten hokejový maskot...to jako vážně? A to oslovení kapčo? Brr! No a ta obálka se teda taky nepovedla. První 2 díly mají na obálce pěkné holky, ale tahle teda fakt pěkná není. Copak takhle vypadá krásná Kubánka? No a Hollis a Rupi? To je fakt dílo, to fakt nechápu. Když byl Hollis bez ní, byl to milej idiot, ale s ní je to jen idiot...

Onceuponthetime
17.04.2020 5 z 5

Tohle byla zase chutná jednohubka, slupnutá za jediný večer. Obě hlavní postavy nešlo nemilovat. Roztomilost a vzájemná přitažlivost z nich sršela z každé stránky. A já jen opět mohla doufat, že jednou potkám hokejistu a odpustím mu i to, že bude smrdět kvůli lehce zahnívajícímu maskotovi.

pavlikova9332
17.04.2020 5 z 5

Moc hezká a vtipná kniha s trochou dramatu na závěr. Zbožňuji autorku a serie s hokejem. A uz se tesim na další díl. Doufám že příběh nezapomene na Holise a Rupi ti jsou taky nepostradatelný.

petulkapeta
15.04.2020 5 z 5

Hunter, paráda byla jsem zvědavá jak to zvladne a vydrzel teda dyl nez bych si myslela a uz na jeho příběh jsem byla dlouho zvědavá