Čarodějnický kalendář
Marcela Košanová
![Čarodějnický kalendář Čarodějnický kalendář](https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/34230/carodejnicky-kalendar-34230.jpg?v=1271622574)
Příručka pro všechny čarodějky, ve které se dozvědí kdy a jak čarovat. Správná čarodějka musí nejen umět čarovat, ale hlavně vědět, kdy které kouzlo má svůj účinek. Měsíc je v čarování důležitý, je dobré znát tajemství úplňku a jeho fáze. Taktéž bylinky, stromy, kameny či měsíční znamení jsou základem čarování. V knížce je toto vše přehledně sestaveno podle měsíců. Nechybí konkrétní příklady a kouzla.... celý text
![JadeyBristow JadeyBristow](https://www.databazeknih.cz/img/users/22_/223213/m_jadeybristow-7NR.jpg?v=1568730250)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Kniha je napsána dobře. Čte se snadno. Jako začátečnická kniha je ideální. Určitě výklad pochopí každý.
![Smrtka92 Smrtka92](https://www.databazeknih.cz/img/users/75_/75320/m_75320-xDp.jpg?v=1459855055)
No kniha zajímavá hlavně základy, ale teda některé ta rádoby magické recepty fakt děs ty bych teda nezkoušela ani za nic :D. No fakt kdyby jedl kus ze svého chlapa (nehty, chlupy či tak)
![c.svetlana c.svetlana](https://www.databazeknih.cz/img/users/11_/1167/m_1167-EUN.jpg?v=1459854917)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Libi se mi vic nez c.slabikar. Ritualy a doporuceni jsou rozdeleny podle doby, kdy je mesic v konkretnim znameni.
2002 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2008 | ![]() |
2012 | ![]() |
Nějak nevím, co napsat, ale tak dle mého názoru je kniha dobrá i hloupá. . Na vysvětlení run, fázi Měsíce a jeho vlivy na nás a kdy je nejlepší si třeba "přát" a nebo vlivy drahých kamenů apod je fakt skvělá. Ovšem recepty na umírající lásku, přivolání milenců, zlepšení vztahů kolegů apod úplně zcela mimo. Je třeba to brát s rezervou.