Čarodějova nevěsta 3

Čarodějova nevěsta 3
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373160/bmid_carodejova-nevesta-3-Mq2-373160.jpg 4 211 211

Čarodějova nevěsta série

Na Čise čeká opět spousta práce. Nejenže se musí vypořádat s vražednou chimérou, ale také s trápením soužícím její novou přítelkyni Redcurrant a jejího milého Joela Garlanda. A když to všechno stihne, možná zbude i trochu času na výlet...

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew

魔法使いの嫁 3 [Mahou Tsukai No Yome 3], 2015

katallinka
20.07.2024 3 z 5

Opět jednoduché, milé a oddechové čtení. Pořád mi vadí skákání v ději, ale rozhodně pokračují ve čtení dále.

kopeceli
27.02.2024 5 z 5

Jsem překvapená. Nemyslela jsem si, že mě tahle manga tak chytne. Je to samozřejmě, příběh jednoduchý, ale stejně mě zajímá, jak to bude dál. Líbí se mi postavy, vztahy mezi nimi. Jsem moc zvědavá, jak Čise a její učitel dopadnou.

assenora
25.12.2022 4 z 5

Do života Čise vstupujú nové osoby, ktoré zamiešajú karty jej príbehu tým správnym spôsobom a privedú ju o kúsok bližšie k jej poslaniu. Dané zápletky formujú príbeh, aby sa nedal do kaľaje nudného osudu.

ElessaRiverbow
21.10.2022 5 z 5

Musím říct, že tenhle díl se mi zatím líbil nejvíce. Čise a Elias jsou opět skvělí a Rutha jsem si taky moc oblíbila. Moc se těším na další díl, kde se snad dozvím něco nového o Eliasovi a jeho minulosti.

Luigi1
20.07.2021 5 z 5

Třetí díl byl opět super.

fvalek
02.04.2021 4 z 5

Musím říct, že v počátku jsem byl úplně mimo z toho střetu čarodějů, kterým končil druhý díl, a to jsem ho ani nečetl tak dávno. Z nepřátel jsou spojenci a najednou je tam nějaké větší zlo? Zajímavé, takže jak říkám, začátek docela divočina, ale pak opět tradičně skvělý magicky okouzlující děj. Příliš mě nepotěšilo spojenectví s Ruthem, protože si nedovedu představit, že tam tahle kotva bude na Čise viset celý zbytek příběhu. Naopak mě moc potěšilo setkání s Redcurrant a Joelem, z čehož se rýsuje krásná romance a snad se ještě někdy objeví. Postupně se začíná odkrývat čím dál více tajemství okolo Eliase a po třech dílech tohohle naznačování už by člověk rád získal nějaké odpovědi, tak snad se jich brzy dočkáme. Finální příběh s návratem za draky byl taky moc hezký a navázal na druhý díl, kdy si asi každý řekl "ten drak jí chtěl dát svou hůl, tak proč si ji nevzala?" :D

Je hodně poznat, že to vytvořila žena, protože ne tak překvapivě jen ženy jsou většinou schopné vytvořit mangu, která je okouzlující, klidná, ale zároveň plyne a baví. Nechci tu zasévat nějaký pohlavní spor, ale mužské mangy jsou většinou hrozně divoké a akční na mě, takže to je jen takový poznatek z vlastní zkušenosti. Budu to teď psát asi ke každému dílu, ale na Čarodějovu nevěstu se nikdy moc netěším, ale pak ji přečtu a mám hroznou radost. Líbí se mi hlavně odkrývání celého fikčního světa a všech bytostí, stejně tak fakt, že i Čise to vše objevuje a je to pro ni nové. Možná by mi ani nevadilo, kdyby se tam nestaly žádné obrovské akční zvraty, protože tohle je pro mě taková pohodička na přečtení a příjemný pocit.

KillHurt
26.03.2020 4 z 5

Jako pejskař dávám palec hore. Děj plyne a stále jsme v době postupně objevovací. Až bude rozdána většina karet, tak se začne něco dít. Věřím tomu. Nemůžu však říct, že bych se nudil. Čise je sympatická - navíc má slabost na zrzky - a určitě nás něčím ještě překvapí.

hippiesak
06.09.2019 5 z 5

Zamiloval jsem se do těchto příběhu o Čise. Je to tak :) Krásná grafika (mimochodem ta upírka s velkým poprsím v minimalistickém spodním prádle, které zakrývá jen to nutné, je prostě mangově boží!) prostě radost pohledět :) Příběh se mi líbí, za mě si to drží úroveň 1. a 2. dílu a už se teď těším na 4. díl.

PapayaD
09.08.2019 5 z 5

Příběh se začíná ještě víc rozjíždět, přidávají se nové postavy, Čise získá nového parťáka, některé věci se nám objasnily, něco, nebo spíše někoho zase zahalí nová tajemství. Kresba nádherná. A miluju doslovy na konci. Hodnocení 5*.

Alethea_k
28.06.2019 2 z 5

Nevím, jestli na mangu nemám jen buňky, ale zdá se mi, že si autorka nedává práci cokoliv objasňovat. Neustále mám tendenci podvědomě srovnávat mangu s komiksem Sága, ve kterém je vše, co oceňuji, všemu tam rozumím, a hlavně... HNED V PRVNÍM DÍLE JSEM SI BYLA SCHOPNA ZAPAMATOVAT JMÉNA POSTAV. Vím, že manga je z jiného soudku, ale ve výsledku má s komiksem leccos společného. A tohle je prostě jeden velký chaos.

Sabča92
16.04.2019 5 z 5

Skvělé pokračování a za mě rozhodně nejlepší díl z této série! Konec zůstal naprosto famozní a já nutně potřebuji další díl. Děj se začíná pěkně komplikovat a věřím, že se v dalším díle odkryje minulost Eliase!

sola_lupa
24.11.2018 5 z 5

Osobní pes, který se mění v člověka? (Teda pardon, kluka?) No kdo by to nechtěl... No, dobře, pro Čise je to jen kamarád, ale stejně... Ach!
Jinak se nám to začíná pěkně zamotávat, hlavně hlava a srdce Čise. A Elias má nějak moc tajemství. Pořád nevím, co si s tímhle napůl sympaťákem počít.

annes
05.10.2018 5 z 5

Pokračujeme ve skvělém příběhu dál. Čise přibude hafan,takže body nahoru.

SarahRoyalAss
24.09.2018 5 z 5

Raději pominu přirovnávání k magickému pečivu ze svých předešlých komentářů k jednotlivým dílům. Protože celá takhle série je magické pečivo!
Baví mě to. Fakt mě to hodně baví. Na začátku na Vás bafne dobrá akce a dál pokračuje příběh klidně ale skvěle. Baví mě zjišťovat více o Eliasovi, vždycky dokáže něčím novým překvapit. Stejně tak i Čise.
Těším se na pokračování. :)

rarášek
05.09.2018 5 z 5

Tohle byla vážně BOŽÍ manga. Užila jsem si všechny tři dosud vydané díly. Bylo to milé, vtipné, napínavé a má to naprosto nádherné ilustrace ❤❤❤ Moc se mi líbily mluvící kočky, černý pes Ruth a hlavní postavy příběhu. Už se nemohu dočkat dalšího dílu. :)

Terva
25.08.2018 2 z 5

Je jako čaroděj z pohádek,
někdy podá pomocnou ruku,
jindy zase vycení zuby.

Hned v kapitole číslo 12 (název je opět v angličtině – díky milé nakladatelstí za.... nic) jsem docela bloudil. Děj okolo černého psa je nelogický a vyústí v nějakou podivnou pointu.

Malá ochutnávka:
...s magií se to má tak – jakmile si něco umaneš, tak dokážeš cokoliv. A dokážeš to sama, bez pomoci zaklínadla, hůlky, víly či nadpřirozené bytosti. Kámen proměníš ve zlato, ryby přinutíš plavat po obloze, úrodu udržíš čerstvou libovolně dlouho. Jenže vtip je v tom, že to nesmíš.

Na straně 106 už jsem kroutil hlavou. Tomuto ději jsem vůbec nerozuměl. Situace – Čise, její pes Ruth a Simon, pes se promění na člověka, Simon ho vidí a Číse se ptá – Tak že vy je vidíte Simone? O kom to mluví se ptám já – čtenář?!?!

Citát: Když žijete tak dlouho jako já, začnete o věci rychle ztrácet zájem.

Tak tohle mě celkem zklamalo. Nějak jsem se do příběhu nedokázal pořádně vložit. Kresba je opět nádherná, ale scénář mi neseděl.

MinaHawke
16.08.2018 5 z 5

Tak ani třetí díl mě nezklamal, naopak. Příběh je stále zajímavý a i postavy mě baví. Elias se teď chová trochu divně od své proměny, Čise má nového přítele Rutha, který ji chrání a vždy jde po jejím boku. Jsou tam nové postavy, ale i staří známí. Už se těším na další díl.

Annkag
19.07.2018 4 z 5

Vstup nových postáv,objasnenie niektorých vecí.Čiše a jej zvláštny vztah k Eliasovi.Nádherné ilustrácie.Som zvedavá na pokračovanie pretože Elias ma fascinuje a chcem vedieť ako to s ním vlastne je.

Dym
19.07.2018 4 z 5

Obvykle čtu mangu pouze přes internet, tohle bylo poprvé co jsem ji četla z knížky. Čarodějovu nevěstu znám už docela dlouho a už jsem si ji stihla přečíst v její anglické online verzi a měla jsem možnost také vidět celé anime. Z toho důvodu jsem se na toto vydání vysloveně vrhla, i když první dva díly byly v naší knihovně již vypůjčené. Je to hodně zajímavé čtení, ale v angličtině to bylo rozhodně lepší. Prostě mi to v češtině přijde trošku zmatené a proto dávám pouze čtyři hvězdičky.

Lenka.Vílka
14.07.2018 5 z 5

Krasojízda nádhery pokračuje. Kresba nádherná a celý děj mi prostě učaroval. Snad to nejsou jen sliby a konečně se dozvíme víc o Eliasovi. To by bylo příjemný...

manga

Kore Yamazaki