Cena za šťastie
Danielle Steel
Román opisuje osudy troch manželských párov, ktoré majú zdanlivo všetko; vedú luxusný a bezstarostný život, no k úplnému šťastiu im chýba detský smiech. Kým sa naplní ich túžba, musia podstúpiť množstvo útrap. Každý z nich musí svojím spôsobom zaplatiť cenu za šťastie.
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1994 , Slovenský spisovateľOriginální název:
Mixed Blessings, 1992
Jsem zklamaná. Četla jsem od této autorky pouze Kněžnu, která vycházela ze skutečných událostí v carském Rusku. Sice styl psaní vyloženě pro ženy, ale budiž....tak jsem si řekla, že zkusím ještě něco od této autorky, kniha Dvojí tvář požehnání mě však zklamala - červená knihovna....ona chce být těhotná, ona nemůže být těhotná a ona nechce být těhotná a pořád dokola, ani né v polovině už jsem tím byla víc než unavená...
Kniha je moc pěkně napsaná,je v ní láska,touha po mateřství a napjaté rodinné situace.Je to sice romance,ale zároven i na zamyšlení.
Nádherná kniha od mé oblíbené spisovatelky... Všem doporučuji. Má úžasný příběh, který se úplně "zhltne"...
1998 | Prsten |
1994 | Nevýslovná láska |
2007 | Duch |
1997 | Cizí žena |
1998 | Palomino |
Konečně po dlouhé době splněna další položka letošní knižní výzvy (téma 2 - kniha jejíž název nebo autor zazněl v seriálu Přátelé)
Tahle kniha narozdil od jiných od Steelové byla hodně slabá, pletly se mi postavy, děj taky, proto jsem jí četla tak dlouho .
Dvojice novomanželů touží po dětech.
Diana a Andrew , Charlie a Barbara ,Pilar a Brad . Osud jim bohužel nedopřává , ale nevzdávají se.
Přijde čáp?