Česká kuchařka
Miloslav Nosovský
Předkrmy, lahodné polévky, domácí moučníky, bohatý výběr masa, zdravá zelenina aj. Bezmasá jídla, Drůbež, králík a ryby, Maso, Moučníky, Omáčky, Polévky, Předkrmy, Přílohy, zelenina a saláty, Zavářky do polévek, Zvěřina.
Přidat komentář
Autorovy další knížky
1996 | Koření - kouzlo ve Vaší kuchyni |
2000 | Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté |
2004 | Sýry v naší kuchyni |
2007 | Zapékané pochoutky |
2002 | Minutky |
Najdete v ní recepty na předkrmy, polévky, zavářky, maso a omáčky, zvěřinu, drůbež, králíka a ryby, bezmasá jídla, přílohy, zeleninu a saláty a neposlední řadě moučníky.