Miloslav Nosovský
česká, 1957
Populární knihy
/ všech 12 knihNové komentáře u knih Miloslav Nosovský
Koření - kouzlo ve Vaší kuchyni
„Citace: "...podívejme se do společnosti Emarko, a.s. na severu Čech, která se datuje rokem 1870. Nástupci pana Horna pokračovali v jeho díle a postupně rozšiřovali výrobu ve Varnsdorfu a Liberci.
Původní vodní mlýn na mletí koření stojí dodnes. Loukoťová kola a transmise s koženými řemeny..., mlýn je nyní muzeem,..."
Dozvíme se, že skořice, hřebíček, chilli, pepř atd. jsou považovány za desinfekční látky. Pozor množství nepřehánět! Koření hřebíček připomíná opravdu hřebíček, dá se zapíchnout do rozpůlené cibule a posadit do hrnce s rýží, pro zlepšení chuti. Hřebíček můžeme rozkousat a prospěje to desinfekci úst.
Brožurka obsahuje mnoho receptů. Doporučuji vybrat si a vyzkoušet.“... celý text
— zaz
Zapékané pochoutky
„Moc dobré a hlavně rychlé recepty“
— ovpana
Česká kuchařka
„Najdete v ní recepty na předkrmy, polévky, zavářky, maso a omáčky, zvěřinu, drůbež, králíka a ryby, bezmasá jídla, přílohy, zeleninu a saláty a neposlední řadě moučníky.“... celý text
— Luccy78
Miloslav Nosovský - knihy
Žánry autora
Štítky z knih
kuchařky koření sýry jednoduché recepty, rychlá jídla guláše
Nosovský je 0x v oblíbených.