guláše

štítky

12 knih

Guláš pokaždé jinak 1985, Věnek Baudyš

Sešit obsahuje technologii přípravy gulášů ze všech druhů mas ; než začneme vařit ; dávkování surovin ; recepty z hovězího, vepřového masa ; minutkové guláše ; guláše z různých druhů mas a uzenin ; ze zeleniny a hub. ... více


Guláše mnoha chutí a nápadů - 150 receptů 2003, Vladimír Příhoda

150 receptů na guláše z hovězího, vepřového, skopového, jehněčího a jiného druhu masa, z vnitřností, uzenin, brambor, ryb, hub, ze zeleniny a luštěnin. více


Guláše z hrnce i kotlíku 2013, Radka Hrevušová

Guláš patří mezi nejoblíbenější české pokrmy. Tato kuchařka nabízí velký výběr osvědčených receptů od gulášových polévek přes guláše z nejrůznějších druhů masa, až po guláše bezmasé. více




Guláše a jejich příbuzní 2009, Alexandr Žurman

1+181 receptů. Pokud by se konala veřejná anketa o nejpopulárnější pokrm, pak by u nás nepochybně vyhrály dva: mimo klasické knedlovepřozelo by to byl guláš. Každá lidová restaurace (a nejen ta) má na svém jídelníčku st... více


Guláše, perkelty, ragů, frikasé, tokáně, soté 2000, Miloslav Nosovský

Sbírka receptů soustřeďující se na přípravu masitých omáček. více


Polévky, guláše 2023, kolektiv autorů

Po prvním dílu, ve kterém jsme se zaměřili na sladké ovocné recepty, vám nyní přinášíme druhý díl s podtitulem NA ZAHŘÁTÍ. Věříme, že v nadcházejících chladných podzimních a zimních dnech se vám tato kuchařka bude hodit.... více


Guláše 2014, Tibor Kramár

Nejrozsáhlejší kniha věnovaná gulášům na našem knižním trhu, jejímž autorem je známý slovenský kuchařský mistr Tibor Kramár. Téměř 500 receptů a variací na původní maďarskou specialitu, která dobyla celý svět. Osvědčené ... více


Maso - Tradiční i neznámá jídla z masa 1991, Jozef Ďurík

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Gulášová kuchařka: 500 gulášů ze všech koutů světa 2000, Jaroslav Vašák

Od hub až po pštrosa! Kuchařka s více než 500 recepty na guláše všech vůní, barev a druhů ze všech koutů světa z pera známého litoměřického kuchařského mistra. více


Myslivecké guláše a jiné speciality ze zvěřiny 2002, kolektiv autorů

Kniha obsahuje více než dvě stovky originálních receptů a udivuje množstvím způsobů, na které je možné připravit dobrý guláš. Lákavé jsou i předpisy na další speciality ze zvěřiny. více


Kuchařka nejen na neděli: Připravujeme guláše 1998, Jaroslav Vašák

Popis knihy není zatím k dispozici. více


Velká kniha gulášů 2002, Miroslav Mayer (kuchařky)

500 receptů od nás i ze světa. více