Česká pohanková kuchařka
Hana Šimková
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí.... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | ![]() |
2015 | ![]() |
2012 | ![]() |
2015 | ![]() |
2014 | ![]() |
Dost mě zklamalo, že je v knize minimum receptu přímo z pohanky. Mám ji ráda, a čekala jsem nějaké zajímavé informace.
Ale v receptech se povětšinou přidá trochu pohankové mouky.