Česká pohanková kuchařka přehled
Hana Šimková
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí. Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Česká pohanková kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (1)
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Česká pohanková kuchařka v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 4x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Od ucha k uchu |
2015 | Paleo strava pro české jedlíky |
2012 | České bezlepkové pečení |
2015 | Česká pohanková kuchařka |
2014 | Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka |
Dost mě zklamalo, že je v knize minimum receptu přímo z pohanky. Mám ji ráda, a čekala jsem nějaké zajímavé informace.
Ale v receptech se povětšinou přidá trochu pohankové mouky.