Česká pohanková kuchařka podobné
Hana Šimková
Obohaťte svůj jídelníček o pohanku, bezlepkovou a od 12. století u nás pěstovanou surovinu. Tato kuchařka potěší každého, kdo má zájem o zdravou výživu, ale i toho, kdo si dá rád maso, protože autorka se receptům s masem nevyhýbá. Můžete si upéct vlastní pohankové pečivo, moučníky, pizzu, tortily, zahušťovat polévky, udělat kaše nebo zapékané směsi, karbanátky, knedlíky... a mnoho dalších vynikajících lahůdek. Díky koření a dalších ingrediencí se pohanka může proměnit z opomíjené šedé myšky kuchyně na moderní a zdravé zpestření vašeho jídelníčku. Autorka inspiraci pro své recepty čerpá z domácích tradic, ale také v zahraničí. Hana Šimková je známá autorka dietních receptů, která své zkušenosti v tomto oboru získala více než 20letou péčí o několik alergiků ve své rodině. Věnuje se zejména bezlepkové, bezsojové a bezmléčné stravě, preferuje vegetariánskou výživu, ale maso nezavrhuje.... celý text
Podobné knihy (3)
Pohanka ve mlýně a v kuchyni Zdeněk ŠmajstrlaPohanka je multivitamin, který nám dává příroda. Publikace seznamuje čtenáře s historií mlynářů z rodu Šmajstrlů z Kopané ve Frenštátě pod Radhoštěm, kteří melou pohanku již po čtyři generace, přináší informace o vla... více
Vaříme z netradičních surovin - jáhly, pohanka a jiné Karel Höfler
150 receptů na pokrmy z netradičních surovin - jáhly, pohanka aj. více
Kukuřice - rýže - jáhly - pohanka Mária Čermáková
Teplé a studené pokrmy, pečivo, dezerty. více
Štítky knihy
Autorovy další knížky
2012 | Od ucha k uchu |
2015 | Paleo strava pro české jedlíky |
2012 | České bezlepkové pečení |
2015 | Česká pohanková kuchařka |
2014 | Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka |