Bezchybně

Bezchybně
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541465/bmid_chestnut-springs-bezchybne.jpg 4 147 147

Chestnut Springs série

1. díl >

Rhett je dvojnásobný šampion v jízdě na býku a miláček davů – dokud neudělá zásadní přešlap. Jeho agent se mu snaží zachránit kariéru, a tak pověří svou dceru Summer, aby Rhetta po zbytek sezony „hlídala“. Rhett o žádnou chůvu rozhodně nestojí – a už vůbec ne o sexy krasavici s prořízlou pusou, která mu akorát zavaří hlavu. Summer se snaží odolat, protože věří, že některé hranice není radno překračovat. Rhettova pověst totiž už další rány nevydrží – a její křehké srdce také ne.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Flawless, 2023

KatieKuli
včera 5 z 5

Povedené rodeo :-). Rhett se živí jako profesionální jezdec na býkovi. To samo o sobě vyžaduje sebevědomí až do stropu, protože sednout si dobrovolně na 900 kg živé, rozzuřené váhy, není pro každého. Bohužel (pro jeho agenta) je Rhett taky dost upřímný. Po posledním přešlapu a ztrátě jednoho z hlavních sponzorů, na něj jeho agent nasadí "chůvu", svou dceru Summer. Ta právě dostudovala práva, chce otci dokázat, že se na ni může spolehnout a taky se dobře uvést v jeho firmě. Je pro ni prestižní záležitost pomoct Rhettovi s kariérou a sponzory. Rhett to ale vnímá jako omezování. Navíc jsou protiklady, on se vůbec nestará o názory ostatních, ona se snaží, aby všichni byli spokojení. A čekají je dva měsíce společné práce.

Bylo to čtivé, vtipné, zajímavé prostředí, nové profese jezdce a agenta, dobře vykreslené charaktery a také pár vážnějších témat ke zpracování. Doufám, že další díly si udrží hodně vysoko nastavenou laťku.

Lucie.285
předevčírem 5 z 5

Tohle bylo prostě perfektní. Originální prostředí, vtipní hlavní hrdinové, čtivost, mnoho romantiky a o spicy scény taky není nouze. Máme zde nejmladšího z bratrů rodiny Eatonů - jezdce Rhetta (32) a dceru jeho agenta Summer (25). Jejich škádlení bylo dokonalé. Máme zde: nucenou blízkost, hate to love, on se zamiluje první a lehký age gap (7 let). Chápu ten hype ohledně této série a už teď se nemůžu dočkat pokračování o bručounovi jménem Cade.

Šárka88
16.12.2024 4.5 z 5

Trochu jiný román než ostatní , žádné školní lásky, náhodná setkání, ale první můj western román nebo román z oblasti sportu po býčí rodea. Za mě to bylo super a je to svižný příběh. Sice Rhett není můj typ, ale k Summer se jistě k sobě hodí. Trochu hvězdičky ubírám za ty porno akce, to bylo v některých chvílích přehnané, spíše v podání Rhetta. Čtení jsem si i tak užila a těším se na další díl s Cadem a Will. Ještě nás čekají další čtyři díly, tak doufám , že nás nenechají dlouho čekat.

kalinkacz
13.12.2024 4 z 5

Co se stane, když musí na několikanásobného šampiona v jízdě na býkovi dohlížet dcera jeho agenta?
Bezchybně je prvním dílem volně propojené série Chestnut Springs od Elsie Silver a dá se zařadit mezi tzv. "western romance", které v zahraničí zažily v poslední době obrovský boom.
No a právě Elsie Silver patří mezi nejoblíbenější autorky tohoto, jak to nazvat... "subžánru"
Měla jsem proto velká očekávání... A víte co? Bezchybně bylo supr!
Chemie mezi hlavními hrdiny byla skvělá, budovala se postupně a to jiskření... (však vy víte)
Díky jinému prostředí je tahle romantika vlastně zajímavější než spousta jiných, snadno ji zkrátka odlišíte od ostatních a osobně mě to prostředí fakt bavilo, ke spicy romantice prostě sedí.
Pokud taky rádi čtete new adult romantiky ve stylu Lucy Score, tak Elsie Silver musíte zkusit! Ten hype je podle mě oprávněný.
V únoru vychází druhý díl a já se fakt těším!

Ešína
11.12.2024 4 z 5

Knihu z kovbojského prostředí jsem četla poprvé a jelikož miluji seriál Yellowstone, ihned jsem tomu propadla. Příběh rychle plynul a hned vás vtáhne do děje. Postavy působí reálně a sympaticky. Potřebuju díl o Cadeovi.

nada3314
08.12.2024 5 z 5

HRANICE JSOU OD TOHO, ABY SE PŘEKRAČOVALY.
Pro fanoušky Ali Hazelwood, Lucy Score a Hannah Grace. Tato kniha se stala hitem, viděla jsem ji všude a jedna nadšená recenze střídala druhou. Náhodou jsem ji zde měla jako Reading copy – zprvu jsem si říkala, že tuhle číst nebudu, že to nebude asi nic pro mě. Ale nedalo mi to, a nadšení po prvních pár kapitolách se nedá ani popsat. Tahle růžová kráska je neskutečně návyková a šikovně napsaná. Jsem moc ráda, že jsem ji zkusila a už konečně vím, co všichni mají na tom kovboji. Hned jak vyjde pokračování já stojím v první řadě. Tohle chci číst! Autorka je fakt boží, dostala mě!

anna7852
07.12.2024 4 z 5

Krásný pribeh,užila jsem si každou stránku,žádná hluchá místa.
A už teď se těším na další dily,doufám že budou o dalších bratrech:)

alzbeta4340
04.12.2024 4 z 5

Vysloveně se těším na další díly, protože rodinné vztahy jsou tady vymyšlené výborně a mohly by v ději hrát i větší roli. Autorka se hodně soustředila na prostředí rodea, takže kovbojského prostředí jsem si užila dostatečně. Hvězdičku dolů dávám za přeslazený konec, jinak je to povedené odpočinkové čtení.

monika0181
01.12.2024 5 z 5

Tak tohle bylo rodeo.
Kniha mi ležela na stole několik týdnů, až jsem po ní nahodile sáhla a bylo vymalováno.
Naprosto přesně mi sedla do nálady a nemohla jsem se od ní odtrhnout.
Psáno poutavě, přitažlivě, vtipně, s jiskřením, pošťuchováním nejen mezi Rhettem a Summer, ale i Rhettovou rodinou.
Přesně vše odváženo na miskách vah, aby bylo zábavné, přitažlivě romantické až erotické a přitom vkusné.
Já si tohle rodeo moc užila. A jak se Rhett zamiloval do Summer mi bylo tak blízko srdci, tak mě to zahřálo.
Já se rozhodně těším na další díly této série.

0197
25.11.2024 4.5 z 5

Viděla jsem jen samé pozitivní ohlasy na tuto sérii. Navíc už dlouho mě lákalo country prostředí a hlavně, hlavně kovbojové :-).

Hned se to rozjelo. Vtipný, jak za vše mohlo obyčejné kravské mlíčko a fakt, že ho Rhett nesnášel. Ten chlap si na živobytí vydělával tak nebezpečnou činností. Nedivím se, že ho rodina nepodporovala. Nikdy nevěděli, jestli to nebude jeho poslední jízda. Shlédla jsem pár videí a jako masakr. Překvapila ho Summer. Nevymlouvala mu to, ale naopak ho podporovala a pěkně se o něj starala. Cvičení na míru, masáže, plánování rozhovorů a fandění v aréně. Nešlo se nedivit, že se mu svou milou a hodnou povahou dostala pod kůži.

Měli mezi sebou brutální chemii od samého začátku a ta počáteční nenávist tomu dodala ten správný šmrnc. Romantická linka se vyvíjela přirozeně a nic se neuspěchalo. Jen čekáte, kdy na to konečně vlítnou. A že to stálo za to. Až jsem koukala, jakých žhavých scén jsme se dočkali.

Celou dobu se to neslo v příjemném duchu. Do toho ranč plný chlapů, sympatické vedlejší postavy, o kterých chcete vědět více a celkově máte pocit, že jste součástí té komunity.

Občas mě rozčilovalo chování Rhetta (zvlášť když vezmu v potaz jeho věk), ale přešel změnou. A ještě jedna drobnost, konverzace Summer a otce. Působily na mě místy zvláštně.

4,5*
- od nepřátelství k lásce
- nucená blízkost (spolupracování)
- dcera jeho agenta
- jezdec na býkovi
- ranč
- oba pohledy

Zomy
24.11.2024 5 z 5

Naprosto pohodová klasická romanťárna, takové mám nejradši.

Oba - Rhett i Summer - jsou sympatičtí a reální. Bála jsem se kovboje, to není zrovna můj typ, ale tenhle byl božský ;-)

Přečteno za večer, naštěstí pro nás má autorka celou sérii, těším se!

NikyTaky
23.11.2024 4.5 z 5

Kniha se mi trefila do období, kdy sleduju zrovna Yellowstone seriál a z kovbojů jsem uplně odvařena. Takže Rhett mi sednul jako prdel na hrnec. Summer byla skvělá, mám ráda hrdinky co mají prořízlou pusu a nebojí se. Jejich vztah byl jízda od začátku do konce. Mělo to super spád, žádná plonková místa, děj utíkal. Prostě boží, těšim se na další díly .
Doporučuju. 4,5*

Ála1968
19.11.2024 4 z 5

Skvělá romance u které jsem se hodně bavila.To pošťuchování mezi bratry a i mezi Summer bylo bezva.Moc se těším na další díly, hlavně na Cada a Jaspera

happy19
19.11.2024 5 z 5

(SPOILER) Nádherný příběh!
Skvělé knižní téma;-*
Cokoliv společného s kovboji se už tolik nepřekládá,takže jsem ráda za každé dílko,které v dnešní době vydají:-)
Mělo to vše,co od romance potřebujete a žhavost navíc.-)
...v únoru se budu těšit na Tebe Cade.-)

„Je úžasné, jak může někdo zlomit vaše srdce a stále ho můžete milovat se všemi malými kousky.''

barcav
18.11.2024 5 z 5

Tak tohle bylo super :) už se těším na další kluky z rodiny

Jita160
18.11.2024 5 z 5

Tohle byla pěkná rodeo jízda a neuvěřitelné dobrodružství se vším co mám u těchto knížek ráda. Prostředí býčího rodea bylo originální a neotřelé.
Rhett je drsný kovboj který potřebuje zkrotit. Jeho agend na něho nasadí svojí dceru Summer aby ho hlídala a umravňovala. Okamžitě mezi nima začínají létat jiskry a slovní přestřelky jsou na denním pořádku. Jejich intimní scény jsou peprné a odvážné.
Oba si navzájem nevědomky pomáhají. Rhett se krotí a dospívá a Summer díky němu ztrácí zábrany rozehřívá ji a docíluje toho aby začala žít hlavně pro sebe a ne pro ostatní.
Rozhodně skvělý začátek této série.

Anna195
17.11.2024 4 z 5

Country prostredie sa oficiálne stáva jedným z mojich obľúbených knižných prostredí. Séria Chestnut Springs je u zahraničných čitateľov veľmi obľúbená a získala si aj mňa.

V prvom rade mne sa obálka (aj obálky ďalších častí) veľmi páči a skvelo vystihuje príbeh. Len veľmi ťažko by som uverila, že sa moje čitateľské ja zblázni do hviezdy rodea… ale Rhett si získa nejednú čitateľskú dušu. Na začiatku som si aj ja Rhetta zaškatuľkovala ako playboya, ale skutočnosť je celkom iná. Od začiatku ma príbeh chytil a začitočná hate to love linka medzi Rhettom a Summer ma veľmi bavila. Summer je jedna silná ženská hrdinka, ktorá si zaslúži toho pravého, ktorý sa k nej bude hrdo hlásiť. Toto bola žena stvorená pre Rhetta.

Ich postupné zbližovanie bolo ÚŽASNÉ, nečakala som také hot scény, rozhodne to autorka vie. Toto boli dokonalé intímne scény.

Okrem toho bol príbeh plný lásky, rodiny, humoru a bolo tu mnoho úsmevných chvíľ a rozhodne si ma získali aj vedľajšie postavy (hlavne muži z Chestnut Springs). Ale príbeh rieši aj vážnejšie témy, s ktorými bojujú naše postavy a tieto témy autorka skvelo poňala.

Jediné, čo mi prišlo zvlaštne boli rozhovory určitého typu medzi Summer a jej otcom. Áno, mali medzi sebou, napriek všetkému, nádherný vzťah, ale tie rozhovory o nohavičkách, boli fakt divné. A škoda tých pár chýb v texte, ktoré mi udreli do očí.

Napriek tomu príbeh odporúčam a teším sa na ďalšiu časť, pretože Cade bude podľa môjho úsudku ďalší večne zamračený muž, plný citov. Už teraz sa teším na jeho príbeh.

Kniholenka_DK
15.11.2024 3 z 5

V zahraničí jsem zaregistrovala nadšené ohlasy na tuto sérii, tak jsem vyhlížela český překlad. Moje vysoká očekávání ale kniha nenaplnila. Je to takové jedno velké (i když zábavné a čtivé) klišé. Také přemíra velmi spicy erotiky v druhé polovině knihy mě v tomto případě spíš vadila - já ji totiž nečekala, protože první půlka byla "normální" romantika ze zajímavého prostředí, zatímco druhá půlka je prostě por**. Na obálce ani v anotaci navíc není jediný náznak, že to bude tento typ “romantické knihy, tak pozor!

V prvním díle série jsou hlavními postavami Rhett, profesionální zkušený jezdec býčího rodea, a čerstvě vystudovaná právnička a typická městská holka Summer. Ona dostane za úkol dohlížet na něho, aby si nekazil mediální obraz. Prostředí exotického sportu (býčího rodea) je originální a zajímavé a prostředí a osazenstvo ranče na kanadském maloměstě je sympatické. Ta zromantizovaná atmosféra obou těchto míst se autorce velmi povedla. Romantika mezi postavami je ale velmi předvídatelná a postavy jsou šablonovité - on mužný, krásný kovboj, ona drobná, nezkušená, přitažlivá dívka. Dialogy mezi nimi nepůsobí moc realisticky, ale jsou zábavné. Jiskra mezi postavami přeskočí skoro okamžitě a pak už jen čekáme, kdy jí postavy podlehnou - a pak to začne být hóóódně žhavé. A není to vlastně vůbec špatné, ale přestane to mít tu zajímavou atmosféru z první půlky knihy. Melodramatický závěr mému finálnímu dojmu taky zrovna neprospěl.

I přes tu hromadu výtek výše jsem si ale čtení užila. Je to vyloženě takové to guilty pleasure čtení.

V sérii Chesnut springs vyjdou ještě další 4 díly, kde budou hlavními postavami vedlejší mužské postavy, které jsme poznali v tomto díle:
2. díl: Heartless - bratr Cade (otec-samoživitel)
3. díl: Powerless - kamarád Jasper (hokejový brankář)
4. díl: Reckless - Theo (Rhettův chráněnec z býčího rodea)
5. díl: Hopeless - bratr Beau (elitní voják)

Obzvláště 2. a 4. díl mají na Goodreads velmi vysoké hodnocení, takže další díl zkusím.

Bookish_Adria
13.11.2024 5 z 5

Knižní novinka, která nese název Bezchybně, je první díl ze série Chestnut Springs.
Tuto knižní sérii jsem už kdysi zaregistrovala v zahraničí a nemohla jsem se dočkat, až vyjde i u nás. Příběh o kovbojovi jsem snad nikdy nečetla, a bylo to pro mě konečně něco nového a příjemného. Hlavní postava Summer mi byla od samotného začátku sympatická, a díky ní jsem si příběh naplno užívala. Summer je dívka a sen každého chlapa. Je hodná, pečující, ale zároveň umí být pekelně sexy. Příběh se nese v duchu, kdy musí dohlížet na problémového Rhetta, který je dvojnásobným šampionem v jízdě na býkovi. Jelikož je tohle pro mě nové, bylo opravdu zajímavé se o této profesi něco dozvědět. Rhett mě ze začátku lehce štval. Působil nevyspěle, ale postupem času se mu dostaneme společně se Summer pod kůži a zjistíme, že je to ochranářský miláček. Takže z mého pohledu autorka skvěle vykreslila hlavní postavy. Knihu jsem slupla za jedno odpoledne. Četla se úplně sama. Příběh byl hezký a příjemný. Romantická linka se buduje pomalu, a díky tomu máme pocit, že se postupně do sebe zamilovávají. Co se týká těch peprných scén, tak jakože halooooooo... To bylo něco naprosto úžasného a rozplývala jsem se.

Vřele doporučuji, pokud hledáte něco na relaxaci :) A už se moc těším na další díly.

Holubka
06.11.2024 5 z 5

Tohle je přesně to co miluju. Malý město, nerudný sexy chlapy a jiskření takový, že mi z toho vzplane knížka. Přidejte ještě kovboje a já jsem v sedmém nebi. Všichni byli skvělí a já prosím další díly, protože tihle bráchové mě hodně baví.