Chlapi na odstřel i na lásku

Chlapi na odstřel i na lásku
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/238699/mid_chlapi-na-odstrel-i-na-lasku-gJC-238699.jpg 2 13 13

Soubor povídek o mužích, které my ženy v životě potkáváme, úvahy o nich, rozhovory s nimi, i bez nich. Většina z nás narazila na zvláštní exempláře, nebo o nich alespoň slyšela, či před některými stačila včas utéct… Ale kolik z nás si řeklo, že s chlapy je to těžké, ale bez nich ještě horší…

VítVápno
05.11.2023 1 z 5

Tak tohle byl propadák nechápu jak něco tak příšerného mohla paní autorka napsat. V knize je 30 povídek s toho dvě povídky jsou pěkné a ostatní jsou hodně podprůměrné možná kdyby místo 30 podívek bylo v knize o polovinu méně tak to se to ještě nechalo ale takhle prostě ne skončil jsem na straně 96 a přečetl jsem 18 povídek a na zbylých 12 už jsem prostě neměl huť. Naštěstí jsem si knížku nekupoval našel jsem jí u babičky a řekl jsem si že by to zase chtělo nějakou povídkovou knížku tohle je už moje druhá povídková knížka a opět stála za nic.

EmokeII.
18.06.2021 1 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek, ale zklamala mě. Možná 2-3 povídky se mi líbily, zbytek neměl moc co říct.

Pavli19
05.05.2021 2 z 5

Příliš mnoho divných chlapů v jedné knížce. Přečíst několik povídek je fajn, ale celá knížka, to je už příliš.

alena7008
27.12.2019 ztráta času

Kniha celkově nic moc, líbily se mi pouze tři povídky, v některých jsem se dokonce ztrácela. Ale jako čtení při nemoci přijde vhod .... člověk nemusí na nic myslet

kilometr
06.04.2019 1 z 5

Stačilo přečíst první povídku a bylo dočteno.Takových příběhů jsem přečetl několik a vždy byly o mnoho lepší a zábavnější.10%.

matomi
12.02.2017 2 z 5

Knihu jsem dostala jako dárek. Já sama bych po ní nejspíš nikdy nesáhla. Kniha asi třiceti povídek o chlapech. Za mě ne. Já se pobavila možná u třech, ostatní mi přišly nezábavné a nudné.

Rup
23.04.2016 1 z 5

Velmi, velmi slabé, většinou o ničem, někdy až hloupé. Jako pokecání u kafíčka snad dostačující, ale pro nezúčastněné zbytečné. Maně si vybavuji Dobrá a ještě lepší jitra pana Nepila a... No co dodat?

starenapanena
11.04.2016 4 z 5

Takové příjemné počteníčko na cestu do práce :-D