Chlapi na odstřel i na lásku přehled
Miroslava Besserová
Soubor povídek o mužích, které my ženy v životě potkáváme, úvahy o nich, rozhovory s nimi, i bez nich. Většina z nás narazila na zvláštní exempláře, nebo o nich alespoň slyšela, či před některými stačila včas utéct… Ale kolik z nás si řeklo, že s chlapy je to těžké, ale bez nich ještě horší…
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Chlapi na odstřel i na lásku. Přihlašte se a napište ho.
Knihu jsem dostala jako dárek, ale zklamala mě. Možná 2-3 povídky se mi líbily, zbytek neměl moc co říct.
Příliš mnoho divných chlapů v jedné knížce. Přečíst několik povídek je fajn, ale celá knížka, to je už příliš.
Kniha Chlapi na odstřel i na lásku v seznamech
2004 | Snowboarďáci |
2000 | Takový byl Jiří Sovák |
2011 | Cesty domů |
2007 | Boris Rösner |
2014 | Maturitní srazy radši ne! |
Tak tohle byl propadák nechápu jak něco tak příšerného mohla paní autorka napsat. V knize je 30 povídek s toho dvě povídky jsou pěkné a ostatní jsou hodně podprůměrné možná kdyby místo 30 podívek bylo v knize o polovinu méně tak to se to ještě nechalo ale takhle prostě ne skončil jsem na straně 96 a přečetl jsem 18 povídek a na zbylých 12 už jsem prostě neměl huť. Naštěstí jsem si knížku nekupoval našel jsem jí u babičky a řekl jsem si že by to zase chtělo nějakou povídkovou knížku tohle je už moje druhá povídková knížka a opět stála za nic.