Chlebíčky
Zuzana Brousková
Obložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K jejich přípravě lze použít nejrozmanitější materiál, který je právě při ruce, za tvůrčího a neomezeného využívání vlastní fantazie. Tato malá publikace si klade za cíl býti Vám při Vaší bohulibé tvořivosti nápomocnou.... celý text
Přidat komentář
Útlý sešitek, který je v kuchyni na polici, obsahuje 100 receptů na obložené chlebíčky. Veku nebo bagetu sice doma nemáme každý den, ale chléb vždycky. Potom už jen improvizace s fantazii, co na něj. Nejraději mám však klasiku: veka, vlašák, šunka, okurka, vejce, paprika a navrch nastrouhaný sýr.