Chlebíčky podobné
Zuzana Brousková
Obložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K jejich přípravě lze použít nejrozmanitější materiál, který je právě při ruce, za tvůrčího a neomezeného využívání vlastní fantazie. Tato malá publikace si klade za cíl býti Vám při Vaší bohulibé tvořivosti nápomocnou.... celý text
Podobné knihy (10)

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Vaření je téměř filozofií, individuálním vyjádřením způsobu jídla, pití i jiných požitků nejen pro labužníky, ale pro každého z nás. S láskou proniká do nejmenších detailů Fantazie a odvaha k novým kompozicím vytvářejí n... více

Velký počet předpisů zahrnuje také chuťovky, pikantní drobnosti, obložené talíře, minutky na krajíci chleba, studené obložené topinky a plněná vejce. Recepty na přípravu míšených nápojů, vhodných pro studené pohoštění, a... více
Kuchařská kniha obsahuje přes 250 předpisů na studené pokrmy.Můžete podle nich připravit občerstvení na cestu, menu na výlet, rozmanité svačiny, rychlé pohoštění i studené večeře. více

Obsahuje předpisy na přípravu toastů s masem, uzeninou, rybami, vejci, sýrem, zeleninou a houbami, na různé druhy obložených chlebíčků, plněného pečiva a chuťovek, podávaných na pečivu, na kostičkách tvrdého sýra apod. S... více

Popis knihy není zatím k dispozici. více

Recepty k přípravě pokrmů studené kuchyně. více

174 předpisů pro přípravu všech druhů salátů, chuťovek, sendvičů, chlebíčků a koktejlů. více

173 receptů na přípravu závitků, předkrmů, studených polévek, studených omáček, pomazánek a dalších specialit studené kuchyně. více

Užitečná, přehledná příručka uvádí jednoduché i slavnostní recepty pro studenou kuchyni - chlebíčky, saláty, pomazánky, masové pokrmy aj. více