Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky přehled
Libuše Vlachová
Nehodnoceno
Obsahuje předpisy na přípravu toastů s masem, uzeninou, rybami, vejci, sýrem, zeleninou a houbami, na různé druhy obložených chlebíčků, plněného pečiva a chuťovek, podávaných na pečivu, na kostičkách tvrdého sýra apod. Seznamuje s technologií přípravy a uvádí i předpis na domácí bílé veky a rohlíky.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |