Toasty, obložené chlebíčky, chuťovky podobné
Libuše Vlachová
Obsahuje předpisy na přípravu toastů s masem, uzeninou, rybami, vejci, sýrem, zeleninou a houbami, na různé druhy obložených chlebíčků, plněného pečiva a chuťovek, podávaných na pečivu, na kostičkách tvrdého sýra apod. Seznamuje s technologií přípravy a uvádí i předpis na domácí bílé veky a rohlíky.
Podobné knihy (6)
Chlebíčky Zuzana BrouskováObložené chlebíčky, ať již studené nebo teplé, jsou u nás nejoblíbenějšími pokrmy studené kuchyně, neboť je můžeme podávat jako rychlé a nepříliš nákladné pohoštění, právě tak jako i při slavnostních příležitostech. K je... více
Toasty Sylvie Gitterová
Toasty - snadno a rychle. více
Sendviče a toasty Fritz Faist
Sendvičové a klasické toasty lze připravit rychle a bez námahy. Ať na večeři, přesnídávku, večírek, nebo jako malé občerstvení jsou tyto rozmanité zákusky vždy pochoutkou. recepty v této knize ukazují rozmanitouškálu tou... více
Kuchařka: Toasty, topinky a topinkové pomazánky Alena Doležalová
Praktická kuchařka, ve které autorka nabízí mnoho nápaditých receptů na přípravu oblíbených toastů, rozmanitých topinek a k nim vhodných pomazánek. Knihu uvítají zejména ti, kteří nemají příliš času na přípravu složitých... více
Studená kuchyně zdravě Pavla Momčilová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Studená kuchyně 2 Ladislav Nodl
174 předpisů pro přípravu všech druhů salátů, chuťovek, sendvičů, chlebíčků a koktejlů. více
Autorovy další knížky
1987 | Praktická kuchařka |
1987 | Domácí konzervování ovoce a zeleniny |
1990 | Vaříme na víkendu |
1989 | Co chutná v Evropě |
1984 | Ovocné moučníky a dezerty |