Cieľ
Elle Kennedy
Off-Campus série
Vysokoškoláčka Sabrina má v plánoch jasno: doštuduje, zaboduje na práve a získa skvele platenú prácu v prestížnej advokátskej kancelárii. Krásny hokejista v jej predstavách nikdy nefiguroval. Johnovi Tuckerovi je preto ochotná venovať len jednu vášnivú noc, ale niekedy aj to stačí, aby sa človeku zmenil život. Pre Tuckera je tímový duch alfou a omegou, na slávu si v porovnaní s ostatnými spoluhráčmi nepotrpí. Lenže ak sa má stať v dvadsiatich dvoch rokoch otcom, nehodlá zostať v úzadí. Zaumieni si, že sa o všetko postará a ako rodič zahviezdi. Nastávajúca matka jeho dieťaťa je nielen krásna a múdra, ale i nevyspytateľná. Nikoho nepúšťa do svojho srdca a tvrdohlavo odmieta pomoc. Ako ju má Tucker presvedčiť, že niektoré ciele sa dajú dosiahnuť len s asistenciou?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , Yoli (SK)Originální název:
The Goal, 2016
Já patřím k nadšencům, kterým se i poslední díl moc líbí. Taky bych možná byla nejistá, kdybych byla na takovém místě. Štěstí, že už nejsem v tom věku, stačí pár let navíc a hned vše vidíte jinak :-) a hlavně jsem ráda za to, že nežiju v Americe, ale v Česku. Jinak bych byla možná víc v háji, než naše hrdinka ;-)
Tak tento díl mně zklamal... hrozně předvídatelné, utahané, Sabrina mi nebyla vůbec sympatická.... erotiky tam bylo možná trochu moc...
Za mě nejslabší ze seria. Což mě vůči Tuckerovi mrzí, ale Sabrina mi k srdci moc nepřirosta. Taky mě mrzí jak hrozně dlouho trvá než jsou něják spolu. Jako jedinou knihu ze serie jsem četla jen jednou a nepořídím si ji domů. Ale i tak bezva počtení s trochu jinou zápletkou než ostatní. :)
I poslední díl celé série byl moooc super.. Všichni ti hokejisti bylo skvělý a hlavně vtipný. Všem doporučuji a uz se moc těším na další knihy od autorky.
Bohužel poslední díl. Já to nechápu... chci prostě další knihu. O Colinovi "Fitzovi" Fitzgeraldovi. Tohle mi spisovatelka nemůže udělat. :(
Číslo čtyři pro mě byl nejslabší díl ze série. Sabrina mě hrozně štvala, vůbec mi nepřirostla k srdci jako Hanna, Grace nebo Alie. Byla to fakt zmije, bohužel nejvíc tím jedem trávila sama sebe. Tucker byl naopak brouček, který by trpělivost mohl rozdávat na potkání. A miluju chlapy, kteří si uchovávají ty staré gentlemanovské zvyky.
Uzavreni serie Off Campus bylo bajecne ... Tuckera jsem si oblibila okamzite. Je to ten spravnacky chlap, co je ke vsemu jeste ohleduplny a trpelivy ... nemyslim si, ze byl tento dil nejslabsi. Naopak me jeho cteni bavilo nejvice. Sabrina byla sice chvilemi na pest, ale kdo neni, ze :-) citlivejsi tema jako zalozeni rodiny a jak se k tomu ti dva postavili neusetrilo me slzne kanalky ... bylo to vazne skvele. Moc jsem se u vsech dilu serie bavila a jsem rada, ze jsem precetla!
Čtvrtý díl byl stále povedený, ale za mě nejslabší. Absolutně jsem si zamilovala Tuckera, to bez debat. ;) Ale Sabrina mě neskutečně vytáčela svou nerozhodností a celkově svou povahou. Přečtení ale rozhodně nelituji a konec knihy krásně uzavřel celou sérii, po které se mi bude určitě stýskat.
Díl bezva, ale souhlasím s většinou, že byl nejslabší ze série a Sabrina mě taky vytáčela tím svým nesobeckým přístupem :D Ale jinak dobré, zhltla jsem knížku i tak :)
Ty jo, fakt mě vytáčelo, že si Sabrina a Tucker nedokázali promluvit.. fakt jsem to prožívala :-D Ale díl naprosto super jako vždy.. :-) Elle Kennedy to jinak ani neumí! Akorát mě kniha ujistila v tom, že vážně v nejbližší době nechci dítě, takže díky moc.. :-D
Tenhle díl byl oproti ostatním víc vážnější, ale přesto velmi čtivý. Sabrina mi někdy přišla až moc tvrdohlavá a neústupná. Nakonec ale i ona pochopila, že se nemusí spoléhat jen sama na sebe. Tucker byl skvělý když dokázal na Sabrinu moc netlačit a dal jí čas pochopit, že jí chce stát po boku.
Začátek tohoto dílu se mi dost zamlouval, započal slibně v obdobném duchu jako díly předchozí, ovšem asi od druhé třetiny mě kniha přestala naprosto bavit. Opadl erotický náboj, zapojila se každodenní realita a poprvé jsem nechtěla být v kůži hlavní hrdinky... Což pro mě znamenalo konec zaujetí a už jsem knihu četla, abych ji prostě dočetla, protože nerada odkládám rozečtenou knihu... Nejslabší díl celé série...
Kniha mě docela nudila, žádná z postav mě ničím nezaujala. Sabrina na to, jak jí autorka vykreslila chytře byla v některých věcech totálně hloupá, postavy kolem taky nestály za zapamatování. Jediné, co možná stojí za zmínku je dobrosrdečnost Johna (vůbec si mi nelíbilo oslovení Tucker, proto píšu Johna). Jinak mi přišlo, že se příběh vleče, musela jsem se přemlouvat, abych se vůbec „prokousala“ k předem jasnému, zbytečně zdržovanému závěru.
Asi nejslabší díl, ale i tak se mi líbil. Zároveň mě ale hrozně štval (štvala - Sabrina). Nechápu, jak mohla Sabrina tak dlouho "odolávat" a ničit tím jak sebe, tak Tuckera. V reálném životě by se podle mě nenechal takhle odstřihnout, bylo mi to líto za něj. Každopádně se to ale četlo samo a dobře to dopadlo.....a o to jde... :)
Mám takové pravidlo - když se pustím do nějaké knížní série, vždy ji dočtu celou.
Tento poslední díl byl už trošičku utrpení. Čekala jsem další zamilovaný příběh, který si přečtu, pobaví mě a pak na něj rychle zapomenu. Ale bohužel se mi příběh znechutil skoro od samého začátku (z předchozího dílu nám bylo jasné, že bude hlavní hrdinka těhotná). Celý příběh byl utažený za vlasy, místy až naprosto nesmyslný. Myslím, že kdyby série skončila po třetím dílu, udělala by autorka lépe.
Tahle knížka se mi z celé série líbila nejméně. Možná to bylo tím, že Tucker působil až příliš dokonale a nereálně, možná tím, jaká byla Sabrina. Ze začátku jsem ji ještě chápala, ale potom, co otěhotněla, jsem už měla chuť ji něčím praštit, protože ta její tvrdohlavost mě přiváděla k šílenství. Ostatní knihy série i hlavní hrdiny jsem si zamilovala, ale tenhle díl mi přišel nejvíc nereálný a chvílemi trochu přitažený za vlasy, proto jen 3 hvězdy.
Mě se zatím z téhle série líbil pouze Plán. Ten neměl chybu. Tohle bylo, nevím. John byl vytrvalý, až jsem si říkala, jestli mu to za to stojí, protože já bych Sabrinu už jaksi kopla do zadku. Sabrina byla chytrá, přesto trošku hloupá, sobecká a paličatá a asi proto mě kniha trošku zklamala.
láska pro ženy USA (Spojené státy americké) těhotenství lední hokej prostředí školy, studentské prostředí hokejisté kanadské romány erotické romány
Dámy a páni, je koniec :( Cítim zvláštny smútok po prečítaní tejto série, určite mi bude chýbať.
Tak ako celá séria, aj táto kniha je vydarená. Striedajú sa tu humor (krátka spomienka na Winstona, Loganova a Garettova súťaž atď.), horúce (naozaj horúce) akcie, rôzne pohľady na "vec", resp. situácie, a celkom hodnoverné charaktery postáv (podľa mňa sú jednotlivé črty charakteru vyvážené, nie sú zbytočne hnané do extrému).
Ale čo sa týka Beaua, ku ktorému sa autorka vrátila aj v tejto knihe (neviem, prečo, ale bolo to pre mňa viac emotívne z Tuckerovho pohľadu než z Deanovho), tak s tým sa stále neviem stotožniť. Je ho podľa mňa škoda.
Som veľmi rada a vďačná, že som sa nakoniec odhodlala čítať túto sériu. Už sa teším na repete :) ale rozhodne idem aj na ďalšiu sériu tejto autorky.