Čokoláda
kolektiv autorů
24. kuchařka Edice Apetit. 160 stran, 7 kapitol s těmi nejčokoládovějšími recepty na světě. Nabízíme vám víc než 106 receptů z čokolády a kakaa, které jsme vyzkoušeli v redakční kuchyni časopisu Apetit. Najdete mezi nimi nápady na víkendové pečení, tipy na slavnostní dorty i sladké maličkosti pro každodenní potěšení. A jako bonus přidáme i recepty, které vás přesvědčí, že čokoládě to sluší i v kombinaci s chilli a masem. Být čokoholikem je tak snadné…... celý text
Přidat komentář
Velmi dobrá pečící kniha, poslouží každému milovníkovy přípravy dezertů a hlavně čokolády. Je to zahraniční kniha, takže se dalo očekávat, že budouněkteré suroviny méně dostupné atd., ale stejně jsem velmi spokojená. Oceňuji především rozdělené kategorie podle typu pokrmu. Je skvělé také to, že v knize nejsou recepty pouze na dorty, koláče apod., ale i na sušenky, cukroví a dokonce i bonbony typu pralinek! DOPORUČUJI KAŽDÉMU CUKRÁŘI ČI CUKRÁŘCE, AŤ UŽ VÍCE ČI MÉNĚ ZKUŠENÉMU!
Recepty tam jsou super, ne všechny, ale některé průběžně zkouším.