Potěšit dámu
Nicole Jordan
![Potěšit dámu Potěšit dámu](https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/4957/bmid_courtship-wars-potesit-damu-REk-4957.jpg?v=1539027089)
Courtship Wars série
1. díl >
Marcus Pierce má urozený původ, krásnou tvář a nyní je i bohatý. Součástí dědictví po strýci nejsou však jen pozemské statky, nýbrž i opatrovnictví ke třem sestrám Loringovým. A protože Marcus nemá pro vlastní zálety na obstarávání jakýchsi slečinek čas, rozhodne se je co nejrychleji provdat. Jaké je ovšem jeho rozčarování, když k němu zavítá nejstarší ze sester Arabella a prohlásí, že ona ani její sestry se vdávat nemíní, a už vůbec ne za ženichy, které jim vybral někdo jiný. Když Marcus překoná prvotní úžas, začne vnímat i to, jak je Arabella krásná. A právě v té chvíli se rozhodne, že jí ženicha skutečně hledat nebude - protože se s ní ožení sám. Předloží proto dámě svého srdce odvážnou nabídku: jestliže se mu podaří ji do dvou týdnů svést a získat si její srdce, získá i její ruku. Pokud však neuspěje, Arabella i její sestry dostanou naprostou volnost a on jim už nebude zasahovat do života. Hrdá Arabella si je jistá výhrou a bez zaváhání přijímá. Netrvá však dlouho a ona pochopí, že odolat zkušenému svůdci je úkol, na který možná nebude mít dost sil a vůle...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2009 , DominoOriginální název:
To pleasure a lady, 2008
![Ewe291 Ewe291](https://www.databazeknih.cz/img/users/31_/316113/m_ewe291.jpg?v=1730466327)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Pardon ale za mna nie, mam taky pocit ze knihu som uz citala ale bud som ju nedocitala alebo ma prosto tak nezaujala, ze som na nu zabudla. Ak to bola autorkyna prva kniha tak chapem ale inak to bola za mna velka nuda a velmi nezazivne. Nic ale vobec nic ma nevtiahlo do deja a bola som tak znudena ze som bud rychlo preletela stranky alebo vobec necitala. Takze urcite sa k tejto knihe uz nevratim.
![niky89 niky89](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Většinou jsem se nutila do čtení a musím přiznat že jsem pár stránek přeskočila a děj byl pořád v jednom kole.
Prostě NUDA️
![luci2 luci2](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/29059/29059.png?v=1387054537)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Je to první knížka, kterou jsem od této autorky četla. Čtyři hvězdičky dávám proto, ze jsem ze začátku měla problém se do knihy ponořit. Ale po prvních padesáti stránkách se to zlomilo a příběh mi přišel hezky, i když mi tam chyběla větší jiskra a napětí. Proto se už teď tesim na Roslyn a Drewa, kde vypada, ze toho nebude chybět.
![ariel platto ariel platto](https://www.databazeknih.cz/img/users/62_/62236/m_ariel-platto-rAn.jpg?v=1560340145)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Opět beru hvězdičku za hlavní hrdinku. Ta umanutost hrdinek, které odmítají provdat se za prince na bílém koni, mě u spisovatelek hodně vadí, že to neumí napsat jinak. Málo kdy k tomu mají pádný důvod.
![havrmoni havrmoni](https://www.databazeknih.cz/img/users/63_/63561/m_havrmoni-G7g.jpg?v=1692006991)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Slaďák jak má být,kniha pro dokonalý relax. Nic než pohádku pro dospělé nečekejte. Jen si neodpustím poznámku,že hrdinka mohla odolávat mnohem déle a různé naschvály a více vtipných dialogů a více takového toho škádlení by se mi líbilo mnohem více.
![Karolína18 Karolína18](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
I když se dalo předvídat, co se stane, kniha mě vtáhla a Arabellu i Marcuse jsem si oblíbila. Kniha mě nepřekvapila, ale ani nezklamala.
![Erinien Erinien](https://www.databazeknih.cz/img/users/49_/49281/m_erinien-XQ4.png?v=1674941907)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Potěšit dámu, mě potěšila, protože jsem přesně na takovou knihu měla chuť - odechovka o pravé lásce, vzniklé z neuvěřitelné náhody. Je to milý nesmysl a dokud jsem měla přečtenou jen nejdnu knihu od této autorky, z této serie, považovala jsem to za milé jemné "porno" pro ženy. Ale třeba Jenifer Probstová, píše o mnoho lépe.
![mikika mikika](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
tak tohle bylo opravdu velmi slabé, děj vpodstatě žádný, čekala jsem aspoň nějaký nápad, oživení v záplavě klišé...
![KikiEli KikiEli](https://www.databazeknih.cz/img/users/40_/40138/kikieli-MWb.jpg?v=1628066638)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Našla jsem jí, ani nevím kde. Nemohla jsem si ani zapamatovat, jak se jmenuje... a přes to se mi líbila.. :) Asi bych ocenila bohatší slovní zásobu, některá slova se opakují na můj vkus až moc. Jinak jsem byla s průběhem děje spokojená.. :) zejména pak s vyhranou nevyhranou sázkou.. :)
![Roninka Roninka](https://www.databazeknih.cz/img/users/39_/39003/39003.jpg?v=1381127980)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Jsem trochu zklamaná ze série o sestrách Loringových, dlouho mi trvalo,než jsem si sehnala všechny tři díly - a nemůžu si pomoct, nějak se ve všech objevuje věta ,,ale ty si mě skutečně nechceš vzít´´...při této větě jsem šla do ,,mdlob´´ čekala jsem trochu víc...no jo jsem rozmazlená, četla jsem od Jordan lepší díla.
![marijko marijko](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Jako vždy hrdina je neskutečně krásný, bohatý a svůdník. A nikdy se nechce ženit. Nakonec potká tu pravou, zamiluje se a je velmi vytrvalý ji získat..
Zhruba stejné výhrady, jako u druhého dílu, který jsem četla dříve. Jinak fajn romance.