Cukroví
kolektiv autorů
Zkuste si představit jeden z adventních víkendů. V kuchyni voní vanilka a perníkové koření, v televizi dávají Lásku nebeskou a vy řešíte, jaké cukroví upéct… Tradiční a všemi milované? Efektní a sofistikované? Anebo něco zdravého či úplně nového? V kuchařce Cukroví nabízíme všechny zásadní recepty pohromadě! Mezi více než 120 recepty ověřenými redakcí Apetitu najdete návod na klasiku, mistrovské i bezlepkové kousky, sladkosti z ciziny, nepečené druhy či rychlovky. A přidali jsme i kapitolu s recepty na vánočku, štólu či dort. S námi se na Vánoce budete už vždycky těšit! Kapitoly: Klasika (linecké, vanikové rohlíčky, vosí hnízda, pracny…) Rychlá akce (nepečené koule, vinné cukroví…) Ze světa (makronky, madlenky, italské biscotti, Mozartovy koule) Mistrovské kousky (išlské dortíčky, košíčky s krémem, pařížské rohlíčky) Zdravé cukroví (bezlepkové, s medem, se sušeným ovocem) Velké věci (vánička, drot, trifle, závin, cupcaky) Vánoční výzdoba Servis... celý text
Přidat komentář
Fajn kuchařka, jako většina z Edice Apetit, jenom výroba jedlých věnců na dveře mi připadá trochu uhozená.
Dřív jsem si časopis Apetit kupovala a dodnes z něj čerpám spoustu skvělých receptů. Takže když jsem nyní v předvánočním období narazila v knihovně na tuto knihu, nemohla jsem si ji nevypůjčit. Jsem však trochu zklamaná, protože většina knihy je koncipována tak, že na dvojstraně vlevo jsou dva recepty, vpravo je obrázek, který se však vztahuje pouze k jednomu z nich. Jak má ve výsledku vypadat to cukroví z toho druhého receptu zůstává tudíž utajeno. Což je velká chyba, protože u každého receptu by neměl chybět ilustrační obrázek výsledného produktu. A u cukroví to platí především.