Deník malého poseroutky 1-10 (box)
Jeff Kinney (p)
Vydatná porce zábavy s malým poseroutkou pěkně pohromadě! Zbrusu nový box, který obsahuje všech deset dobrodružství Grega Heffleyho alias malého poseroutky! Když je vám tak jedenáct, může to být fakt opruz. A nikdo to neví líp než Greg Heffley, protože se najednou ocitl na škole, kde malí poseroutkové, jako je on, naráží každý den na chodbách do kluků, kteří jsou větší, silnější a holit by se mohli dvakrát denně. Deník malého poseroutky není jen tak obyčejný deníček. Greg tenhle sešit dostal od mámy. A to přesto, že deníky jsou přece jenom pro holky! Takže si nemyslete, že to bude nějaké „milý deníčku“ tohle a „milý deníčku“ támhleto... celý text
Pro malé kluky dobré- kor když nechtějí moc číst. Syn má všechny deníky. Přečetla jsem asi dva z celé série. Ale o všech vím, neboť jsem si to musela vyslechnout před zápisky do čtenářského deníku.
Kniha se čte rychle.Velmi dobrá pro občasné čtenáře.Ale čte se moc moc rychle já jsem měla jednu za den přečtenou....netrpělivě čekám na dalsí díly.Také dobré pro začínající čtenáře v angličtině
2009 | Deník malého poseroutky |
2011 | Psí život |
2016 | Staré dobré časy |
2009 | Rodrick je king |
2011 | Ošklivá pravda |
Poseroutka je vtipný a nezaujme jen lidi v cílové věkové skupině. Jako oddechovku si to v klidu přečte i dospělý a občas se i zasměje. Snad jediné, co mi vadilo, že některé okamžiky byly málo realistické a že autor občas zapomněl, co napsalv předchozích dílech, takže si chvilkami protiřečil.