Sukuby to rády horké

Sukuby to rády horké
https://www.databazeknih.cz/img/books/90_/90264/bmid_sukuby-to-rady-horke-NGD-90264.jpg 4 206 206

Deníky Sukuby série

Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: , Levné knihy

Succubi Like It Hot, 2010

PiperW
26.09.2013 5 z 5

Za mně byl první díl o něco málo lepší než tento druhý, každopádně i tak super kniha a těším se na další díl...Suprové knihy :)

wamplady
07.08.2013 5 z 5

úžasné čtení, zamilovala jsem se do Zana:-)

Petrapetronela
08.07.2013 5 z 5

woow,teda fakt dobrá knížka. Koupila jsem všechny tři díly najednou,ale jako první jsem přečetla tento třetí díl a mohu říci,že určitě doporučuji přečíst. Příběh je dooost chytlavý a úplně vás vtáhne do děje,knížku nebudete chtít odložit,dokud nebudete vědět,jak to vše dopadne. Mám všechny tři díly a rozhodně zůstanou v mé knihovně,s radostí a chutí se ke knížce vrátim;o)

orangerose
26.06.2013 5 z 5

mně líbil tento díl víc něž 1 díl, knížka je plná akce, lásky, vynikající knížka :D

Bet
16.06.2013 5 z 5

Souhlasím s Barborelka je to super počteníčko

barborelka
11.04.2013 5 z 5

Super počteníčko, mám ji doma v knihovničce na čestném místě;-)Remy byla super :D, moc se těším na pokračování.

Avalionn
22.02.2013 4 z 5

Trochu úchilárna ale svoje kouzlo a vtip rozhodně má :-D

xxiixxi
02.10.2012 4 z 5

Opravdu odpočinková porno literatura, žádný logický děj v tom nehledejte. Hlavní hrdinka je opravdu jednoduchá a někdy by si zasloužila pěstí. Častokrát jsem si přála, aby už mlčela a dělala to, co umí :-D Ovšem její milenci se mi zamlouvali. Erotické scény přidaly nějakou tu hvězdu. Ale rušivě na mě působila sprostá slova.

Vlocka
09.08.2012 4 z 5

Dobrá knížka, jen teda co jí asi nezapomenu (nebo spíš celé téhle sérii) - není to věcí děje, ale překladu. Pravopisné chyby, překlepy a HLAVNĚ - v jedné knize se píše o svatozáři, v druhém to pro změnu není svatozář, ale aureola. A je toho mnohem víc. Co se děje týče, kniha je super, hodně erotická, na odreagování. A kdyby obálky knih byly jiné, taky by mi to nevadilo :) změnit obal, překlad (takže asi rovnou celé nakladatelství) a bylo by to super!

trynitrix
17.06.2012 5 z 5

Tak opravdu druhý díl nezklamal paráda :-) akce od samého začátku, Jackie nezklame hýří vtipem. :-) už jsem natěšená na další dobrodružství :-)

TinaF
02.05.2012

tak tenhle díl jsem zhltla během dvou a půl hodin. čte se to skvěle, jen mě mrzí ten překlad - kupčíci místo dealerů? Ten kdo to překládal, si mohl ten první díl aspoň přečíst.

Swatulkaa
12.02.2012 4 z 5

Knížka se mi líbila - i když první díl byl maličko lepší. Obálka se mi také líbí - jen název je takový pitomý :-)) Knížku hodnotím jako velmi čtivou. Ten konec mě přišel takový jednoduchý očekávala jsem větší napětí - že to nebude pro Jackie tak lehký. Trošku mi vadil překlad - stačilo by kdyby si překladatelka přečetla první díl - tak by věděla že tam byl Noe a taky svatozář :D Jinak se těším na jaro kdy levné knihy vydají třetí díl :-)) knížku určitě doporučuji :-*

Senza Jenka
14.11.2011 3 z 5

Hm, první díl se mi asi líbil víc. Jackie je z části blbá a z části neinformovaná (jak má například vědět, že když vyřídí vzkaz a rozleje kafe, vlastně tím pozvala do domu démona?). Ta záležitost se Zanem... Mno...
Obálka je hrozná a název otřepaný. Velké mínus překladatelce a redaktorce, i když od nakladatele tohoto typu těžko asi čekat nějakou zodpovědnou redaktorskou činnost. Ovšem zjistit si, že překládám druhý díl a najít si ten první, je úkol pro žáka základní školy. Pak by se nemohlo stát, že z Noema je Noah, z dealerů kupčíci apod.

pet-kyval
12.10.2011 3 z 5

[104/11] Takže, když pominu tu o žánru vše prozrazující obálku a naprosto debilní název, docela potěšeně se mohu začít hladit po té části mozečku, která se v podobných chujovinách vyloženě vyžívá, a i když to u většiny případů s hodnocením dopadá naprosto tragicky, stále mě má ženská stránka přitahuje k těm velmi povrchním odpočívadlům literárního světa. Jsem úchylně potěšena a nijak mi to nevadí. Jsem potěšena hlavně z toho důvodu (rozhodně to nechci zakřiknout), že se autorka trošku, malilinkato, polepšila.

Zprvu jsem hlavní hrdince vyčítala, že i přes to, že má ve své sbírce vzdělání vysokou školu se zaměřením na archeologii, někdy je tak neuvěřitelně blbá. Potom, co jsem se ale navrátila do studentských let musím ovšem s lítostí konstatovat, že titul opravdu o ničem nevypovídá. Tuto stránku věci jsem si tedy definitivně ujasnila a už proti tomu nemůžu říct ani popel. Ostatní charaktery jsou takové, jaké se dají nalézt u většiny milostných trojúhelníků a tak se o nich nemusí ani nic dodávat, protože to už každý druhý zná. Klasické dohadování se o bílé a nebo černé auře obou postelových maniaků, kteří v průběhu dalšího a dalšího svazku odhalují své pravé záměry, které byly na prvních stránkách špatně pochopeny. Záporák, skrz naskrz prolezlý červy celého pekla a spousta méně či více blíže nedefinovatelných postav. Strukturou neuvěřitelně neoriginální, ale...

I když je to poměrně velký šunt, je na této sérii něco, co se mi líbí. Třeba ta nejednotvárnost. Andělé jsou i všiváci, upíři se mohou stát věrnými milenci i s potlačeným pijáckým chtíčem a démoni pro svůj prospěch dokáží udělat něco pro záchranu jiných. Každý v tom světě myslí hlavně na sebe, což je tak typické pro nesmrtelné, ale sem tam se najde i nějaký ten postraní úmysl pomoci. Hodně ovšem knihu strhává neschopnost hrdinky si zapamatovat důležité informace, které by jí pomohly rychleji myslet a domýšlet se a poté neschopnost autorky psát osobitě a vložit do toho nějakou tu myšlenku. Smůlou pak je i fakt, že série se zezačátku tvářila na úchylné fantasy vystavěné na sexuálních pilířích, ale celé to jde tak nějak do kytek neuvěřitelným prostorovým a polohovým stereotypem, který by se zrovna u sukuby projevovat neměl.

Zkrátka, tento díl se mi líbil více než ten první, ale v hodnocení se to nijak neprojeví, protože půl bodový rozdíl se tu označit prostě nedá. Zdají se tři hvězdy moc? No, jsou i mnohem horší, naivnější a pitomější knihy spadající do téměř stejné žánrové sekvence. Zde se alespoň nalézá trochu té originality, která se z velké části nachází i v tom, že kdyby hrdinka chtěla (což se občas i stane) a potlačila svůj neuvěřitelný lidský pud věrnosti ke dvěma existencím, které jí hřejí na střídačku v postelích, mohla by to v sexuálním průmyslu ještě pěkně rozjet. No, ale na to je zase moc velká moralistka.

Jill Myles
americká