Sukuby to rády horké přehled
Jill Myles
Deníky Sukuby série
Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?... celý text
Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: 2011 , Levné knihyOriginální název:
Succubi Like It Hot, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sukuby to rády horké. Přihlašte se a napište ho.
První díl mne celkem bavil, byla na to nálada a zaujalo mě to. Druhý díl se mi asi netrefil do momentálního rozpoložení a už jsem se k němu vracela několikrát, ale nejsem schopná to dočíst. Bohužel dávám do nedočtených a třeba někdy v budoucnu na přijde lepší čas.
Kniha byla celkem dobra, ale zadnej odvaz. Konec byl nic moc. Ctive ale jednou stacilo. Dalsi dil ceka..
Kniha Sukuby to rády horké v seznamech
sex upíři pro ženy andělé démoni sukuby incubus prokletí
Připravovala jsem se na to, že to může být horší, než jednička a ono to bylo tak dvacetkrát horší xD Autorka psala random nápady nějakého orákula, co se jí usídlilo v hlavě. Příběh náhodný, nezáživný... těžko hledám něco, co bylo dobře xD Možná Zane. Ale ten taky nic moc, protože tam prakticky nebyl xD