My Fair sukuba přehled

My Fair sukuba
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/123293/bmid_my-fair-sukuba-vLm-123293.jpg 4 184 184

Deníky Sukuby série

< 3. díl

Není jí co závidět... Život sukuby přináší neustále něco nového, ale se sexy padlým andělem Noahem, který se stará o ukojení jejího Svrbění, má Jackie Brightonová konečně pocit, že tomu přichází na chuť. Skoro se jí nestýská po jejím úžasném upířím vládci Zanovi, či po jeho hříšných ústech a škádlení. Každopádně se o tom snaží sama sebe přesvědčit. Jackie udělala v minulosti několik chyb, z nichž nyní musí skládat účty. Společně s Noahem jsou uvězněni koncilem Serimů. Jackii se podaří útéci, ale padne přímo do otevřené Zanovy náruče. Brzy je zatažena do nebezpečné hry na kočku a myš, která probíhá mezi anděly a upíry, a přitom zjistí, že si také musí zvolit mezi oběma muži svého srdce. Dokáže se rozhodnout mezi Noahem a Zanem? Nebo přijde o všechno, co kdy chtěla? Ve hře je víc než jen její srdce...... celý text

Literatura světová Fantasy Erotika
Vydáno: , Levné knihy

My Fair Succubi, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize My Fair sukuba. Přihlašte se a napište ho.

Kikulka97
19.01.2024 1 z 5

Naštěstí to nebyla taková hrůza jako druhý díl a hlavní hrdinka si vybrala správně (dle mého skromného názoru), proto celá jedna hvězda.

Damonka18
31.03.2021 5 z 5

Tahle série... je pecka! Zane a jeho zuby a křídla! To je zabijácka kombinace.
Kniha se čte sama. Perfektní děj, humor, žhavé scénky. Řekla bych, že kniha je pro každého kdo má rád nadpřirozeno okoreněné erotikou.

Sisis1999
28.02.2021 4 z 5

Poslední ze série. A závěr? Jackie bych v běžném životě asi zaškrtila, zatímco Remy zbožňuju do poslední kapky své utajené nestoudné krve. Nevím proč, ale v tomhle díle mě Noah neskutečně štval a Zane je prostě můj favorit už od samého začátku --- je to zkrátka tak, že postavy, kterým velice rádi přezdíváme padouši nebo záporáci, se nám do srdcí dostanou mnohem snáze. Proč? Protože jsou mnohem komplexnější. Neexistuje nic takového, jako čistý záporák. Vždy jsou na zrezavělé minci přinejmenším okraje, přes které se rez zatím nedostala. A my přes ni nahlížíme tak zoufale, až nakonec spatříme, že největší krása je v nalomených věcech. Nehledě na to, že se záporákama je prostě víc srandy --- ať si říká kdo chce co chce. Za mně velmi povedené zakončení série --- nenechte se mýlit, pořád je to brak s příšernými přebaly. Ale brak pro mě velmi čtivý. Navíc si hlavní hrdinka poprvé v mém životě mezi knihami, pro sebe vybrala muže, kterého jsem si pro ni od začátku přála..

Kniha My Fair sukuba v seznamech

Jill Myles