Jedna malá lež
Kathleen A. Tucker
Deset malých nadechnutí série
Livia byla vždycky „slečna Dokonalá“, ale po nástupu na prestižní univerzitu zjišťuje, že to s ní zase tak skvělé není. Musí zvládnout první porážky, deziluzi, přizpůsobit své plány do budoucnosti a hlavně změnit přístup sama k sobě. A do toho se jí ještě připlete láska… Není divu, že v tom víru změn natropí pár chybiček. Jenže chyby jsou od toho, aby se napravovaly, a nová Livia bude možná ještě mnohem zajímavější osobnost než ta, za kterou se kdysi považovala. Z cyklu Ten Tiny Breaths (2)... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
One Tiny Lie, 2013
Krásná knížka, nevím, jestli byla lepší nebo horší než 1. díl, mě se líbily obě stejně. Hodně jsem se u ní nasmála, ale i jsem brečela.
Po první knize pro mě obrat. Tenhle díl mě bavil mnohem více, bylo zábavné, a téma zároveň vede i k zamyšlení. Livie mi byla o hodně bližší než její sestra, možná právě i proto, že s programem buď hodná a poslouchej se setkáváme mnohem častěji než s jinými formami hlubších traumat. Naše životy ale ovlivňují nemenší měrou, protože nejsou tak snadno identifikovatelné.
Kniha se skvěle četla.Příběh o hledání sama sebe,že není důležité být za každou cenu dokonalý, naopak, že život se skládá z pokusů omylů a chyb z kterých se učíme a určují naší životní cestu .Je o hledání naději a lásce.Těším se na další díl.
Krásné čtení...s krásnou obálkou.
Tuhle sérii mám už nějakou dobu po ruce a vůbec nechápu,z jakého důvodu jsem ji doteď nečetla.Je skvělá.Autorčin styl psaní se mi moc líbí.Každý díl vypráví příběh jedné postavy a zároveň se setkáváme i s hrdiny předešlých dílů,což mám ráda.
Příběh Livie byl pro mě natolik poutavý, že jsem ho přečetla během jednoho dne.Je zábavný a zároveň místy smutný a bolestný. Je o hledání sama sebe.
Ashtona jsem si zamilovala hned na začátku a bavilo mě to neustálé jiskření mezi nimi.
Dr.Stayner je třešničkou každého příběhu:)
Za mě 5*.
Liviin příběh mě bavil o něco víc než příběh její sestry. Těším se na další díl a tento rozhodně doporučuji.
Více než důstojné pokračování série "Deset malých nadechnutí". Stejně jako první díl se mi i tento líbil, je to trošku jiný příběh a těžko říct, jestli je lepší tento, nebo díl předchozí.
Mě se kniha líbila, ostatně jako všechny z této série. Líbí se mi autorčin styl psaní. Příběh o Livii a Ashtonovi byl zajímavý. Bylo pěkné pozorovat rozvíjející se vztah. Soucítila jsem s nimi, když bojovali se svými pocity k tomu druhému a zároveň se snažili neublížit nikomu dalšímu. Chápala jsem je, když se to nepovedlo, protože to je život a tak se to většinou stane. Za mě super zábavný, vášnivý, milý příběh, ke kterému se ráda vracím :-))
Jak je to tu už několikrát, řečeno děj je v určitých části předvídatelný, ale i tak stojí za přečtení je plný nadějí a tuh na lepší život. Já jedno značně doporučuji je to velice pěkně napsané.
Knihu bych spíše doporučila pro mladší. Četla se mi dobře, příběh hezký, ale mírně předvídatelný. Každopádně jsem po přečtení knihy byla spokojená, že jsem si ji nakonec vybrala a přečetla. Autorka psala poutavě.
Moc se mi líbila ♥ Celkově ta série je skvělá, moc se mi do Deset malých nadechnutí nechtělo, ale teď už jedu 3. díl a je to super :)
Za mě ještě o kousíček lepší než Deset malých nadechnutí.. Čekala jsem podobný příběh a ono bylo všechno jinak. Ale oproti předchozí knize, kdy na závěr přišlo překvapivé řešení pro mě již odhalené zápletky, tady byla zápletka sice do téměř poslední chvíle nejasná, ale zato o to rychleji vyřešená.. Uvidíme co dál, těším se na další díly, autorka píše čtivě, a to mám ráda ;-)
Z tejto knihy mám veľmi zvláštne pocity. Neviem, či sa mi páčila alebo nie. Ale určite viem, že ak budem potrebovať psychiatra, tak jedine takého ako Dr. Stayner :) Kvôli nemu sa očividne oplatí zcvoknúť.
Druhý díl se mi moc nelíbil. Nesnáším podvádění a že tam ho bylo fest. Jinak je knížka napsaná dobře.
Za mě super!:) Druhý díl se mi líbil víc než první, ale trošku mě zklamal konec, autorka nenechala žádné místo pro představivost a všechno nám prozradila. Já mám radši, když si nějaké drobnosti můžeme jen domyslet. Ale jinak rozhodně super knížka :)
Zdlouhavý začátek, do kterého jsem se musela nutit a bojovala jsem s pocitem, že jsem sáhla po špatné knize. Ale pak se to svižně rozjelo. Je to nenáročné čtení s typickým koncem, ale netradiční zápletkou. Jedna hvězda dolů za začátek a celkově bych ji neřadila mezi favoritky, ale ani nelituji, že jsem si ji přečetla.
Trošku delší jakýsi úvod. Až z komentářů jsem pochopila, že se jedná snad o druhý díl...ale upřímně, neláká mě poznat další díly.
Trošku slabší než první díl. Stejný humor a vtipné chvilky, ale Liviino chování ... no nevím nějak mi to nesedělo.
2015 | Deset malých nadechnutí |
2015 | Jedna malá lež |
2015 | Čtyři vteřiny rozhodnou |
2015 | Pátá cesta k pádu |
2024 | Osud hněvu a plamene |
Nádhera, netušila jsem, že mě příběh tak pohltí. Právem si kniha zaslouží vysoké hodnocení. Doporučuji!!!!!