Jedna malá lež
Kathleen A. Tucker
Deset malých nadechnutí série
Livia byla vždycky „slečna Dokonalá“, ale po nástupu na prestižní univerzitu zjišťuje, že to s ní zase tak skvělé není. Musí zvládnout první porážky, deziluzi, přizpůsobit své plány do budoucnosti a hlavně změnit přístup sama k sobě. A do toho se jí ještě připlete láska… Není divu, že v tom víru změn natropí pár chybiček. Jenže chyby jsou od toho, aby se napravovaly, a nová Livia bude možná ještě mnohem zajímavější osobnost než ta, za kterou se kdysi považovala. Z cyklu Ten Tiny Breaths (2)... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , BaronetOriginální název:
One Tiny Lie, 2013
Nebylo to tak silné jako první díl, ale každopádně to bylo skvělé. Čtivé, napínavé, jiskřivé. K.A.Tucker si stále víc a víc získává moje srdce a tímhle určitě nekončím...
Toto ma baviloo! Podobných kníh je milión, úprimne, väčšinou sú strašne stupídne, plné najhorších klišé aké si len viete predstaviť a s nehorázne otravnými hlavnými hrdinami.. Nie že by tu neboli klišé, bolo a bolo ich celkom dosť, ale opakujem sa.. Toto ma proste bavilo. A to doslova, ja som sa od toho nevedela odtrhnúť a že to už je čo povedať, v poslednom čase ma nevie poriadne zaujať takmer žiadna kniha. Odložila som ju o štvrtej ráno, prosím pekne. Áno, každý normálne zmýšľajúci človek si teraz klepe na čelo, ale je to tak.
Celé to tak pekne plynulo a za mňa to nemalo žiadne hluché miesta. A postavy sú super, aj tie vedľašie, čo je normálne, každá aspoň priemerná knižka musí mať zaujímavé vedľajšie postavy. Ale tu ma na počudovanie bavili hlavne ústredné postavy a to sa mi často nestáva. Ja som sa na Liviu tešila už z predošlej knihy (tá bola taká priemerná), Ashton to teda.. to bol samec!
A tak strašne pekne to medzi nimi celú dobu iskrilo! Aj keď ten psychológ, to už bolo aj na mňa silné kafé, aj ja som totiž psychológ (začínajúci, ak by mal niekto záujem :D), ale takéto rady.. Okeeey, povedzme, že boli dosť neortodoxné.
Vrátila som sa pri čítaní pár rokov späť, ale bolo to takéé príjemné čítanie s dobrou zápletkou, celé dobre :) Odporúčam
Tak tato knížka mě dostala. Lépe řečeno, Livie mě dostala. Vyklubalo se z ní něco, co byste do ní nikdy neřekli. Přestože toho na mě bylo občas moc, kniha mě bavila. Rychlé a nenáročné čtení.
Skvělá knížka, která se četla sama a s poutavým příběhem, jež se mi líbil víc, než první díl. A k tomu jsem se i zasmála, co víc dodat, než že se k ní ráda někdy vrátím.
Další skvělá knížka od této autorky. Ukázka toho, že dokonalost a jízda na autopilota není vždy to pravé. Opět sympatické hlavní postavy, které se potýkají se svými problémy a úžasný, neortodoxní Dr.Stayner.
Další super knížka.Moc se mi líbila.Emoce od začátku až do konce. Četla se sama.Doporučuji!
nádhera .. vážně!! opět velmi emočně nabité... kniha se četla sama... bavila jsem se, ukápla mi slza, Ashtona jsem si zamilovala už od začátku, chvilku jsem se bála, že to bude příběh Livie a Connora... ale nakonec uff Livie a Ashton. =)))
Druhý díl byl stejně jako první naprosto super. Sice byl dost předvídatelný, ale i přesto byl příběh po celou dobu zajímavý a zábavný. Kniha byla velmi krásně napsaná.
Předvídatelný příběh, ale přesto krásně napsáno. Pohodová knížka pro letní dny. V knihovně už na mě čekají další od autorky.
Chvíli mi trvalo, než jsem se do knihy pořádně začetla. A i když byl příběh extrémně předvídatelný, tak mě moc bavil. Livie mi je sympatická už od prvního dílu a bylo fajn vidět ji i z jiné strany.
Krásná kniha, která vás donutí k zamyšlení. Mě teda donutila mít pocit, jako bych si celý život vlastně nalhávala, že rozhodnutí, která jsem doposud udělala, jsou špatná. Nádhera
Oddechové čtení, pár klišé, nic náročného. Když si chcete při čtení odpočinout, nepřemýšlet a neočekáváte strhující zápletky.
Stále příjemné oddechové čtení. V porovnáni s Deseti nádechy pro mě trošku více klišé. Ale celkově příjemné letní počtení.
2015 | Deset malých nadechnutí |
2015 | Jedna malá lež |
2015 | Čtyři vteřiny rozhodnou |
2015 | Pátá cesta k pádu |
2024 | Osud hněvu a plamene |
Opět naprosto skvělá kniha! Líbí se mi knižky, které jsou série, ale v podstatě na sebe nenavazují a každá kniha vypráví příběh jedné postavy. Liv se mi hned zalíbila a v mnoha věcech jsem se s ní ztotožnila a prostě byla to pecka! Tahle autorka to umí. Naprosto vás vyřídí chytlavým dějem, o kterém musíte neustále přemýšlet a když jste na konci - který je mimochodem naprosto epický a dechberoucí - přivede vás k myšlence "Co teď budu sakra dělat se svým životem?!" Jsem moc ráda že autorka vydala víc knížek a hrozně se na ně těším, protože tyto knihy jsou ty, na které se jen tak lehce nezapomene a v hlavě vám zůstanou ještě pěkně dlouho. Nemůžu než jen všema deseti doporučit!!!