Dívka ze země Venku 8
Nagabe
Dívka ze země Venku série
Kvůli Šivě musí být obětován další život. Pan učitel vzal tento úkol na sebe, ale nejspíš zbytky lidskosti zarazily jeho ruku. Není schopen zranit ostatní, a tak mu nezbývá než obětovat sám sebe. Ale co z něj zbyde, až se zbaví své duše?
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2022 , GateOriginální název:
とつくにの少女 8, 2019
Po předchozích dílech, které mě až tolik nebavily, tento byl nabitý dějem. Jsem ráda, že jsem tuto sérii nevzdala. Doufám, že v tomto tempu budou pokračovat i další díly.
V rámci série nadprůměr. Hned tři velmi zajímavé události, konečně se děje něco "hlubšího", jde opravdu do tuhého, mění se místa, emocemi je to naplněné k prasknutí, ostatně tentokrát jde o obě hlavní postavy velmi "osudově" a viditelně "nezvratně". Bude skvělé, pokud autor udrží tempo i ve zbývajících třech dílech...
Uf, četl jsem to jako maraton posledních čtyř dílů, takže asi už úplně nevím, co bych na tomto díle vypíchnul, takže více u posledního dílu! :)
Sice ještě zbývají 3 díly, ale už se rýsuje konec příběhu. Zároveň však nedává tolik indicií, aby se dal domyslet. Jako přechozí díl se i tento věnuje jedné události a dává nahlédnout více do světa lidí (země uvnitř).
2022 | Dívka ze země Venku 1 |
2022 | Dívka ze země Venku 2 |
2022 | Dívka ze země Venku 3 |
2022 | Dívka ze země Venku 4 |
2023 | Dívka ze země Venku 11 |
Děj se oproti šestému a sedmému dílu zvolnil. I tak mě to bavilo číst.