Sářiny trampoty
Věra Řeháčková
Třináctiletá Sára má ve svém věku co dělat sama se sebou. Jako by toho nebylo málo, začnou se o ni přetahovat rodiče. Kamarádi ji lákají do jezdeckého oddílu. Sára se však koní bojí. V kritických okamžicích, kdy jako by se na ni hroutil celý svět, poznává cenu upřímného přátelství i lásky.... celý text

Vcelku pěkný příběh třináctileté dívky, jejíž život se naprosto změní rozchodem rodičů. Ve chvílích, kdy se hlavní hrdince zdá, že celý život je jedna velká zrada, poznává sílu opravdového přátelství a lásky.

Krásná a velice čtivá knížka. Byť o něco méně zajímavá a veselá, než ostatní autorčiny knížky. Přesto vřele doporučuji!

Četla jsem Lenka, zlodějka koní i Potřeštěnou Dany a na tuhle se chystám. Líbilo se mi to, že knížky na sebe navazují, v části se i setkávají a já to mohu sledovat z různých pohledů, vidím, co si o známosti Danyiny mámy myslí Lenka, jak vidí Dany svoji nejlepší kamarádku a tak. Jsem zvědavá i na tenhle díl.
2004 | ![]() |
2013 | ![]() |
2007 | ![]() |
2011 | ![]() |
1995 | ![]() |
Pokračující příběh Potřeštěné Dany, tentokráte se jedná o Daninu "tetu" Sáru. Sisovatelka ví, jak zasáhnout dívčí dušičku. Pěkné čtení.