Divoká jízda

Divoká jízda
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540047/bmid_divoka-jizda.jpg 4 41 41

Můj klenot série

< 5. díl >

Pojďme si to říct narovinu, dámy. Dobrej chlap se dost podobá dobrýmu autu. Chcete krásný tělo a motor, kterej krásně vrní… a taky špičkovej výkon pod peřinou… teda pod kapotou. Chcete si přece užít nezapomenutelnou, divokou jízdu. Jsem vám k službám, vždy připraven. A vydržím celou noc. Jenže když se v mým životě objevila jedna nádherná brunetka, všechny moje plány se sesypaly jako domeček z karet. Ta holka je ohnivá, talentovaná, krásná a já bych jí fakt moc rád ukázal, jak naladit motor tak, aby spokojeně předl. Problém je, že Henley je moje největší soupeřka, a navíc jsme se kdysi nerozešli tak úplně v dobrým. Teď spolu musíme pracovat na hodně důležitým projektu, kterej by mohl mojí firmě zajistit spoustu prémiové práce. Mám z toho dost zamotanou hlavu, protože nevím, jestli mě chce Henley nakopat do koulí, nebo mě prosit, abych jí pořádně vystříkal dutiny. Podezřele často na ni myslím a vůbec se v ní nevyznám. Je vážně tak hloupej nápad spát s nepřítelem? Nebo hůř – zamilovat se do nepřítele.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Joy Ride


více info...

Přidat komentář

MAU256
04.08.2024 4 z 5

"Tygře, se mnou už nemůžeš pracovat. Nejsi učeň. Nejsi mechanik. Nejsi ani hlavní stavitelka aut."
"Ne?"
Zavrtím hlavou a položím jí ruce na ramena. "Před pěti lety, když jsi byla můj učeň, jsi byla ten nejtalentovanější člověk, se kterým jsem kdy pracoval. Teď jsi pořád nejtalentovanější člověk, se kterým jsem kdy pracoval. Odpoledne jsi mi řekla, že možná nemáš práci a že sis za mnou chtěla jít pro radu, viď?"
Přikývne a trpělivě čeká.
"A předtím jsem ti neporadil, protože jsem místo logickýho myšlení podlehl tomu, jak moc jsi mě přitahovala. Neučil jsem tě, jak nejlíp jsem uměl. Na konci jsem tě nevedl. Ale risknu to a udělám to teď."

Před pěti lety se rozešli ve zlém. Teď se opět setkali a mají spolupracovat na projektu. Jenže co ta nenávist, která mezi nimi je, dokáží jí překonat? Nebo to není nenávist?

Leído
14.07.2024 4 z 5

Miluju tuhle sérii. Je to skvělá oddechovka, v originálním pojetí mužských vypravěčů. Ale abych pravdu řekla, s přibývajícími díly je to pořád dokola, díly jsou si hodně podobné. No, nevadí. Přesto si ráda přečtu další, zdá se, že na řadě je Patrik.


KatieKuli
21.06.2024 4 z 5

Max byl před 5 lety mentorem Henley, nedopadlo to dobře a rozešli se ve zlém. Teď se znovu potkávají a spojí je práce na novém společném projektu pro televizi, na zakázku upravují Lamborghini pro seriál. Dokážou se kvůli zakázce a prestiži přenést přes minulost? Překonali už vzájemnou nenávist? Nebo "ta věc" mezi nimi nikdy nenávist nebyla? :-)
Vtipné, lehké čtení plné jiskření a škádlení. Líbí se mi, že obě strany jsou v sérii vždy vyrovnané.

monika0181
17.06.2024 4 z 5

Tahle série je vtipná oddechovka. Není to nic náročného. Ale opravdu se pobavíte a nasmějete. Já mám problém tyhle knihy číst v hromadné dopravě. Všichni na mě koukají jak na exota, jak se pořád u toho i nahlas směju.
Oceňuji vyrovnanost obou postav. Jak píše Katy_vKnihách, Max byl správnej chlap a Henley nebyla žádná fiflena.
A prostředí aut? Taky super. Zase něco jiného než sportovci a multimilionáři.
Autorka je taková sázka na jistotu, pokud se chcete pobavit a nesáhnout vedle.

Katy_vKnihách
15.06.2024 4 z 5

Tohle je vždycky 100% oddechovka a relax. Ne-jinak je tomu i u tohohle dílu. Stále je to na té šíleně pohodové vlně, kde chvíli nemusíte nic řešit. Ničím se nemusíte rozčilovat...knih z pohledu chlapa je jako šafránu, proto je třeba si je maximálně užít. A já jsem si tenhle díl opět skvěle užila. Sice mi chviličku trvalo se ponořit do děje, ale Lauren nezklamala ani tentokrát. Úžasná hate to love story, kde nejen, že mi sedl hlavní hrdina, ale ani hrdinka nebyla žádná ukňouraná fiflena. Však ono i samotné prostředí napovídá tomu, že to bude více méně celá chlapská záležitost. A tak to u téhle série má být. Těším se už teď na závěrečný díl :)

milst
15.06.2024 5 z 5

Další skvělý díl ;)