Divoká jízda přehled

Divoká jízda
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540047/bmid_divoka-jizda.jpg 4 45 45

Můj klenot série

< 5. díl >

Pojďme si to říct narovinu, dámy. Dobrej chlap se dost podobá dobrýmu autu. Chcete krásný tělo a motor, kterej krásně vrní… a taky špičkovej výkon pod peřinou… teda pod kapotou. Chcete si přece užít nezapomenutelnou, divokou jízdu. Jsem vám k službám, vždy připraven. A vydržím celou noc. Jenže když se v mým životě objevila jedna nádherná brunetka, všechny moje plány se sesypaly jako domeček z karet. Ta holka je ohnivá, talentovaná, krásná a já bych jí fakt moc rád ukázal, jak naladit motor tak, aby spokojeně předl. Problém je, že Henley je moje největší soupeřka, a navíc jsme se kdysi nerozešli tak úplně v dobrým. Teď spolu musíme pracovat na hodně důležitým projektu, kterej by mohl mojí firmě zajistit spoustu prémiové práce. Mám z toho dost zamotanou hlavu, protože nevím, jestli mě chce Henley nakopat do koulí, nebo mě prosit, abych jí pořádně vystříkal dutiny. Podezřele často na ni myslím a vůbec se v ní nevyznám. Je vážně tak hloupej nápad spát s nepřítelem? Nebo hůř – zamilovat se do nepřítele.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

Joy Ride


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoká jízda. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (7)

Lovana
16.10.2024 4 z 5

Další díl série a za mě opět zábavná jednohubka. U tohoto dílu jsem se hodně nasmála, zejména v první polovině, ale i později jsem se občas zasmála. Ráda jsem se taky aspoň na chvilku zase setkala se všemi dvojicemi z předchozích dílů, s některými malinko více, s jinými jen jednou krátkou zmínkou. Hlavní dvojice tohoto dílu mě bavila a některé příměry mě neskutečně rozesmály. Tentokrát se vztah ústřední dvojice rozvíjel dost pomalu až už jsem si v jistou dobu začala říkat, že by bylo fajn, kdyby už s tím trochu pohli. Závěr už byl potom rychlovka, a přestože se autorka opět nevyhla menšímu zádrhelu, tak v tomto případě se mi hodně líbilo, jak se k tomu hlavní hrdinové postavili.
Za mě povedený díl, u kterého jsem se hodně zasmála a vůbec mi nevadilo prostředí rychlých aut, naopak jsem se občas podívala, o jakém krasavci (nebo jaké krasavici :-D) se baví tentokrát. Už nyní se těším na další díl této série.

„Je to Joker mýho Batmana, Tom mýho Jerryho, Wile E. Coyote mýho Road Runnera."

Hodnocení 3,75*/5*

MAU256
04.08.2024 4 z 5

"Tygře, se mnou už nemůžeš pracovat. Nejsi učeň. Nejsi mechanik. Nejsi ani hlavní stavitelka aut."
"Ne?"
Zavrtím hlavou a položím jí ruce na ramena. "Před pěti lety, když jsi byla můj učeň, jsi byla ten nejtalentovanější člověk, se kterým jsem kdy pracoval. Teď jsi pořád nejtalentovanější člověk, se kterým jsem kdy pracoval. Odpoledne jsi mi řekla, že možná nemáš práci a že sis za mnou chtěla jít pro radu, viď?"
Přikývne a trpělivě čeká.
"A předtím jsem ti neporadil, protože jsem místo logickýho myšlení podlehl tomu, jak moc jsi mě přitahovala. Neučil jsem tě, jak nejlíp jsem uměl. Na konci jsem tě nevedl. Ale risknu to a udělám to teď."

Před pěti lety se rozešli ve zlém. Teď se opět setkali a mají spolupracovat na projektu. Jenže co ta nenávist, která mezi nimi je, dokáží jí překonat? Nebo to není nenávist?


Leído
14.07.2024 4 z 5

Miluju tuhle sérii. Je to skvělá oddechovka, v originálním pojetí mužských vypravěčů. Ale abych pravdu řekla, s přibývajícími díly je to pořád dokola, díly jsou si hodně podobné. No, nevadí. Přesto si ráda přečtu další, zdá se, že na řadě je Patrik.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Divoká jízda v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených64x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit31x