Domácí chleby a pečivo
Jens Dreisbach
V této knize najdete 60 receptů k domácímu pečení špaldových, pšeničných i smíšených chlebů a mnoha různých druhů housek a bochánků. Ať už kořeněné, jemné, měkké nebo křupavé – lahůdky jako špaldový chléb s dýní, chléb s ořechy, mandlemi a olivami, pumprnikl, slaninové nebo třešňové housky, to vše vždy vykouzlí ve vaší kuchyni domácí idylu.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
Das große Landfrauen Brot & Brötchen Backbuch
více info...
Přidat komentář
Též se přidám ke komentáři této knihy. Pekla jsem v domácí pekárně už plno druhů chleba, dle receptů z internetu, né všechny se povedly a byly dobré. Tato kniha mě nadchla a po vyzkoušení pár receptů, musím říct, že jsem nadšená. Takový pivní chléb byl výborný a též pórkový bochánky. Můžu vřele doporučit všem kuchařkám.
Koupila jsem si tuto knihu a je opravdu skvělá, jsou v ní jednoduché recepty na domácí chléb,housky i sladké pečivo.Najdeme zde 60 receptů na zdravé pečení ze špaldové mouky,žitné i pšeničné.Každý recept je doplněn fotem výrobku.Jsem naprosto spokojená a těším se ,jak vyzkouším různé recepty ,zatím jsem vyzkoušela pouze vícezrnné housky a jsou skvělé.Knihu doporučuji všem ,kteří pečou domácí chleby a pečivo a snaží se i trochu zdravě.
Líbí se mi, že u každého receptu je fotka.... koupila jsem s dalšími při pořízení domácí pekárny. Těším se až některé recepty vyzkouším