Kačerovo srdce

Kačerovo srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/6929/donzon-kacerovo-srdce-6929.jpg 5 52 52

Donžon: Zenit série

1. díl >

Strážce Donžonu dostává podivnou maskovanou návštěvu, která chce Donžon koupit. Ihned je vyhozena oknem, nicméně Strážce, jat neblahou předtuchou, nasadí na její stopu dobrodruha na slovo vzatého. Domnělý akční hrdina je ve skutečnosti sympatický antihrdina, kačer Herbert, který jen díky pomoci draka Marvina nezahyne a dokonce se mu podaří maskované zakuklence porazit...... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Mot

Donjon, Coeur de Canard, 1998

Atlantis
02.06.2021 4.5 z 5

Donžon čtu v "trochu" chaotickém pořadí. Nejprve jsem četl dvě knihy ze Soumraku a teď se vracím k Zenitu. Z těch dílů, které jsem kdysi četl, mi v hlavě zůstalo, že jde o psychedelické dobrodružství, na hranici absurdity. Ale Kačerovo srdce takové není. A to je pro mě dobře. Jde totiž o šílené dobrodružství, ale také zároveň je to neskutečná zábava, kdy nebudete mít čas vydechnout a autor na vás hází jeden šílený nápad za druhým.
Bavil jsem se hodně a Donžon u mne výrazně stoupl. 4,5*

azzies
01.01.2019 4 z 5

Ze Sfarových knih je Donžon asi nejméně určený pro dětské publikum. Originálně strašidelný příběh (název Kačerovo srdce je doslovný...) je sice krátký, ale má spád, je překvapivý a zábavný.

MalyJirka
21.06.2017 5 z 5

Tento komiks je skrytý poklad. Kresba k příběhu naprosto pasuje, celé to jede v perfektním tempu úžasně ujetých kulisách. A navíc je to sakra vtipné!

Covenant
07.04.2015 5 z 5

Jednoduchá, ale účelná kresba, skvěle se hodící k fantasy ujeťárně. I když není až tak ujetá, jak jsem zpočátku očekával, bavil jsem se obstojně. Bohužel až příliš krátce. Nekupovat to v antikvariátu, ale za plnou palbu....no, vlastně bych to nekupoval, protože jsem o tomto komiksu předem nic nevěděl a držet tento tenoučký svazeček v jedné ruce a peníze v druhé, odešel bych z krámu buď jen s penězi, nebo s nějakou fantasy knížečkou z mého nekonečného seznamu, co ještě musím přečíst, než chcípnu

Kapis
06.02.2013 5 z 5

Pobavil jsem se fantasticky a přímo skvěle. Takhle si představuju nádherně zahrané RPGčko někde u nějakého "likérečku". Hmmm...je to dost dávno, kdy jsem něco takového prováděl... Trondheim se mi dostává do hlavy hlouběji a hlouběji. Bez jakýchkoli dvojsmyslů....;-) Obzvláště vypečený a krásně ztvárněný je "prokletý meč" mimojiné, něco takového bych chtěl taky dostat - prokletý ipod nebo fleshku. Kdybych si dokonce života nemohl nikdy nic stáhnout, přenést, vypálit dokud bych nezničil servery firmy, kde dělám a pokud bych nic nedělal, dostával bych elektrické šlehy nebo tak něco. No parádní veselé počteníčko před spaním.

Autoři knihy

Joann Sfar