Kačerovo srdce přehled

Kačerovo srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/6929/donzon-kacerovo-srdce-6929.jpg 5 52 52

Donžon: Zenit série

1. díl >

Strážce Donžonu dostává podivnou maskovanou návštěvu, která chce Donžon koupit. Ihned je vyhozena oknem, nicméně Strážce, jat neblahou předtuchou, nasadí na její stopu dobrodruha na slovo vzatého. Domnělý akční hrdina je ve skutečnosti sympatický antihrdina, kačer Herbert, který jen díky pomoci draka Marvina nezahyne a dokonce se mu podaří maskované zakuklence porazit...... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Mot

Donjon, Coeur de Canard, 1998

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kačerovo srdce. Přihlašte se a napište ho.

Atlantis
02.06.2021 4.5 z 5

Donžon čtu v "trochu" chaotickém pořadí. Nejprve jsem četl dvě knihy ze Soumraku a teď se vracím k Zenitu. Z těch dílů, které jsem kdysi četl, mi v hlavě zůstalo, že jde o psychedelické dobrodružství, na hranici absurdity. Ale Kačerovo srdce takové není. A to je pro mě dobře. Jde totiž o šílené dobrodružství, ale také zároveň je to neskutečná zábava, kdy nebudete mít čas vydechnout a autor na vás hází jeden šílený nápad za druhým.
Bavil jsem se hodně a Donžon u mne výrazně stoupl. 4,5*

azzies
01.01.2019 4 z 5

Ze Sfarových knih je Donžon asi nejméně určený pro dětské publikum. Originálně strašidelný příběh (název Kačerovo srdce je doslovný...) je sice krátký, ale má spád, je překvapivý a zábavný.

MalyJirka
21.06.2017 5 z 5

Tento komiks je skrytý poklad. Kresba k příběhu naprosto pasuje, celé to jede v perfektním tempu úžasně ujetých kulisách. A navíc je to sakra vtipné!

Kniha Kačerovo srdce v seznamech

Autoři knihy