Doručovatelky
Alexander Gordon Smith
Šéfinspektor Robert Kett série
1. díl >
Nevyřešený případ jeho pohřešované manželky se za ním táhne jako stín. Detektiv šéfinspektor Robert Kett před výčitkami a svou vlastní neschopností společně s třemi dcerami prchá do Norwiche v naději, že zachrání rozpadající se rodinu. Útěk před stínem minulosti se ale nekoná. Místo klidu a nového začátku je Robert Kett postaven před další těžký případ. Při rozvážení novin se ztratily dvě malé dívky a vše nasvědčuje tomu, že jde o práci sériového únosce. Hra s časem začíná a v sázce je toho hodně. Jak Kett ustojí jeden z nejtemnějších případů své kariéry? Bude muset čelit obrovskému zlu, které s ním pořádně otřese. A co víc – případ zmizelých dívek možná pomůže odhalit děsivou pravdu o tom, co se stalo s jeho ženou... Zaposlouchejte se do hlasu Martina Stránského v prvním dílu mezinárodně úspěšné série krimi thrillerů o šéfinspektorovi Robertu Kettovi.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , KanopaOriginální název:
Paper Girls, 2019
Interpreti: Martin Stránský
Tatko kniha ma prijemne prekvapila! Píše sa, ze je to triller, ale ja som sa skvelo bavila! Rychlo sa číta, nedokážete sa od nej odtrhnúť a kopec sa zasmejete.
Perfektna!
Anglie vraždy detektivní a krimi romány anglická literatura thrillery anglické romány zmizení dětí
2022 | Doručovatelky |
2021 | Lockdown |
2022 | Zlý pes |
2021 | Samotka |
2023 | Tři malá prasátka |
Tahle knížka mě moc bavila, jak z hlediska vyšetřování, tak z hlediska rodinného života detektiva Roberta Ketta. Nejlepším superdetektivem byla Moira! :-) Doporučuji k přečtení - 5*. Těším se na další díl s Robertem a jeho dcerami.