Doteky přírody a moudrosti
Petr Nazarov
Kniha fotografií, které byly během několika let zachyceny fotoaparátem na toulkách po různých místech světa, ale také v naší vlasti. Výsledkem je pestrobarevná galerie přírodních scenérií, detailů či okamžiků, na kterých jsou díky nekonečné různorodosti valérů barev, tvarů a struktur zvěčněné půvaby přírody a krajinné nálady umocněné jedinečnou světelnou atmosférou přinášející něhu, vlídnost, půvab, romantičnost, jednoduchost, ale i dramatičnost. Tato obrazová krása je podtržena i tou duchovní, neboť spolu úzce souvisí. Fotografie jsou doplněny citáty a myšlenkami slavných, známých, ale i neznámých lidí, na které autor během svého života narazil.... celý text
Citáty a přísloví
Vydáno: 2018 , vlastním náklademOriginální název:
Doteky přírody a moudrosti
Velmi moudrá a krásná kniha, která člověka zavede do nejrůznějších míst u nás doma či v cizině prostřednictvím krásných fotografií, které pořídil na svých cestách autor. Jistě nikoho nezklame.
V této krásné knize fotografií Petr Nazarov zachycuje nádherná místa z různých částí světa, ale také kouzelná místa naší vlasti, které sám autor procestoval.Fotografie jsou navíc doplněny velice zajimavými citáty od spousty pozitivních lidí,které na svých cestách autor potkal.Rozhodně tato kniha žádného čtenáře nezklame.
Všimla jsem si ji v naší malé knihovně, kde měl pan Nazarov vloni přednášku o svých cestách... milá malá knížečka plná moudra a krásných fotografií... i když k nim nejsou popisky, mnohé z míst jsem poznala ze svých vlastních dalekých cest, jiná vypadala jako z lesa za naším domem a možná by mi právě popisky připadaly trochu rušivé... Každý citát nabádá k zamyšlení...
"V životě nemusíš dostat vždy dobré karty, ale někdy jde jen o to sehrát dobrou hru se špatným listem."
Bylo to fajn čtení. Krásné citáty doplněné opravdu nádhernýma fotkama, jediné co bych uvítala by bylo kdyby u každého citátu byl autor a u fotek popis místa, kde byla focená. Jinak to bylo opravdu krásné,
2013 | Jižní Amerika: z Buenos Aires na Machu Picchu |
2012 | Aloha Molokai : Havajské ostrovy nevšedním pohledem |
2018 | Kia Ora E Hoa |
2015 | Jižní Afrika: Namibie, Svazijsko, Lesotho a Jihoafrická republika |
2018 | Doteky přírody a moudrosti |
Krásná kniha, která inspiruje. Věrný společník pro chvíle odpočinku a rozjímání.
Ráda se k ní vracím. Vhodná i jako milý dárek.