Zrada vlčího rytíře
Thomas Brezina
![Zrada vlčího rytíře Zrada vlčího rytíře](https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62663/zrada-vlciho-rytire-62663.jpg?v=1296988784)
Dračí srdce série
Pomozte Leonovi v boji proti zlu. Vstupte do děje s kouzelným mečem, který je součástí knihy, a vyzkoušejte své schopnosti a šance uspět. Vydejte se s dračími rytíři do neviditelného světa a vzdorujte magické bouři zla. A buďte odvážní! Temné síly se nevzdávají.
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2006 , Fragment (CZ)Originální název:
Die dunkle Kraft des Silberpfeils, 2001
![Slugterra Slugterra](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/151538/m_slugterra.png?v=1736017838)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Sérii Dračí meč mám hodné ráda. Je super. Stále si pamatuji na to, když jsem přečetla první díl. Ihned jsem musela mít další. Takže dárek k narozkám byl jasný. Rozhodně každému dílu dám 5 hvězdiček.
![vampiru vampiru](https://www.databazeknih.cz/img/users/94_/9424/vampiru-bNZ.jpg?v=1543073747)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Pomatuju si jak jsem prosil a každý další díl, abych mohl zase použít magický meč :D kniha o mladém klukovi, který komunikuje přes propisku (jestli si dobře vzpomínám) se svým drakem? To tu ještě nebylo a já nelituji, že jsem jí přečetl, přestože teď čtu o mnoho lepší knihy. Jenže v mládí jsem hltal každé slovo.
meč a magieAutorovy další knížky
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2007 | ![]() |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
Leon má úkoly,které zvládá .Pro chlapce(no pro mě)