Druhá šance na polibek - Ella Maise | Databáze knih

Druhá šance na polibek

Druhá šance na polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539136/bmid_druha-sance-na-polibek.jpg 4 135 135

TAHLE LÁSKA NA PRVNÍ POHLED ZAČALA O NĚCO NÍŽ… Z Dylana Reeda jsem jako první poznala to, co skrývá v kalhotách. Byl to trapas. Kamarádka Lindsay mě ve snaze vyléčit mou plachost vyzvala, abych na večírku políbila náhodného kluka. Dylan byl urostlý a přitažlivý a já ho následovala do pokoje… jen abych zjistila, že je to koupelna. To už jsem ho mohla políbit jen stěží, zvlášť poté, co jsem zjistila, že má holku. Snažila jsem se mu vyhýbat, jak se jen dalo, ale úplně mi to nevyšlo. Osud z nás totiž nečekaně udělal spolubydlící… Teď se potkáváme každé ráno. Dylan si myslí, že budeme nejlepší kamarádi. S úsměvem mi říká, že ho moje roztržité chování fascinuje. Kdyby jen tušil, jak mi buší srdce, když se na mě takhle usmívá! Musí přece vědět, že mě přitahuje, nebo ne? Doufám, že to ví. Protože tentokrát je pro mě mnohem těžší od něj odtrhnout zrak.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mystery Press

The Hardest Fall, 2018

lucakuca
06.04.2025 4 z 5

Romantika z vysoké školy. On je sportovec, ona tam začala studovat, aby, poznala bratra.
A to je vlastně hlavní zápletka, kolem které vzniká láska (je to průhledný od začátku) a několik dramat.

KatieKuli
09.02.2025 4 z 5

Příjemná vysokoškolská romance Reeda a Zoe. Poprvé se potkají na večírku, je to docela trapas. Podruhé se potkají za rok v kampusu, je to docela trapas. A potřetí? Jsou z nich nečekaní spolubydlící, a je to docela trapas :-)

Moje první setkání s autorkou proběhlo ve znamení spokojenosti, s lehkostí vyprávěný (místy vtipný) příběh s očekávaným koncem je pěknou oddechovkou.

lou63
12.01.2025 4.5 z 5

Kniha, která vás vtáhne, rozesměje a najednou si říkáte: „Proč bychom nemohli mít taky nějakou tu druhou šanci na lásku?“ Je to příběh, kde se neřeší nic přehnaně složitého, ale všechno má ten správný šmrnc a jiskru. Smějete se, sníte a občas vám slza ukápne (ale jen malá). A ten happyend? Úplně ten pravý, na který jste čekali, protože takhle to přece má být. Prostě ideální knížka na víkend, která vás pošle do práce s úsměvem!

astra3
04.01.2025 5 z 5

Moc se mi to líbilo. Romantika na 100%.

Tesset
22.10.2024 3 z 5

Nic moc jsem nečekala, ale byla jsem mile překvapená. Hodnotím mezi 3 a 4 hvězdičkami. Něco mi tam nesedlo, něco bylo fajn. Je to oddechovka, která se dotýká i vážnějších témat, ale zůstává uvolněná. Pěkné čtení.

Lucie.285
20.10.2024 5 z 5

Pět hvězdiček, jinak to nejde. Užila jsem si každou stránku. Autorka bude moje sázka na jistotu, když si budu chtít přečíst kvalitní knihu. Máme zde Zoe, nesmělou holku, která když je nervózní brebentí páté přes deváté. Jejím snem je být fotografkou. Potom zde máme Dylana, neskutečný dříč, který se chce stát profi hráčem NFL. Je to přesně ten hlavní hrdina, o kterém chcete číst a fandíte mu od první stránky. Kniha měla vše - perfektní humor, romantiku, jiskření, smutné okamžiky a spicy scény, sice si na ně člověk musel sakra počkat, ale byly neskutečně napsány. Příběh je vyprávěn z obou pohledů. Máme zde: vysokoškolské prostředí, sportovec, slow burn, spolubydlící a zakázaná láska. Doporučuji!

Lofda
10.10.2024 4 z 5

Moje první knížka od autorky a pravděpodobně nebude poslední..
Chvílemi bylo na mě vyprávění až moc "praštěné", možná už jsem na lecos stará.. Ale celkově hodnotím kladně, celá ta zápletka a tajemství, zvláštní rodinné vztahy, vlastně mě to napadlo, jak to mezi Zoe a trenérem je, ale i tak jsem nechápala.. Takže plus za originální zápletku, byť se to na první pohled jevilo jako další příběh z mnoha, tzn. nadějný sportovec a nesmělá holka.. Ale to byl jen začátek ;-)

MAU256
04.10.2024 4 z 5

"Věříš v lásku na první pohled?"
"Ani ne," lapala po dechu.
"Ani já ne, ale proč by tě teda moje oči hledaly v davu, když jsem ani neznal tvoje jméno? Proč by mi pulz povyskočil pokaždé, když jsem zahlédl někoho, kdo ti byl podobný?"

Tajemství, která dokáží zničit něco krásného. Tak takové měla právě Zoe. Stále čekala, že se stane to, co jí sliboval, ale nakonec zjistila, že by to stejně nikdy neudělal, proto už přestala čekat a rozhodla se tajemství prozradit. A jak to nakonec dopadlo? Tak to na Vás čeká v knížce..., romantickým dušičkám můžu jen doporučit.

Books_by_Dee
03.10.2024 4 z 5

4 hvězdy 2 plameny

druhá šance | láska na univerzitě | láska na první pohled | donucená blízkost | od přátelství k lásce | slow burn

Ella Maise je pro mě záruka kvalitního čtení a její nově v češtině vydaná Druhá šance na polibek není vyjímkou. Tuhle knihu jsem četla v podstatě přes týden, což není problém knihy, stěhovala jsem se, takže nebyl čas, ale zároveň na tom proč jsem dala 4 hvězdy, něco taky bude. Možná totiž, přestože to byla skvělá kniha, je asi moje nejméně oblíbená z těch čtyř knih, které jsem od ní četla.

Pro mě to prostě udělal ten začátek, který mě přišel strašně zdlouhavý a pak předvídatelné drama. Některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé, ale….jakmile jsem se dostala k nějaké 120 stránce, tak to začalo mít fajn spád a já jsem měla problém přestat číst. Posledních 100 stran jsem pak už jen zhltla jako malinu.

V téhle knize, jak už název napovídá, je to hlavně o druhých šancích – tady jde ještě speciálně o šanci na polibek. Jejich první totiž stál za starou bačkoru a končil tak, že Zoe utekla. Osud ale nechtěl, aby se jejich cesty rozešly, a tak z nich udělá spolubydlící.
Dylan je úžasný zlatý retrívr a u Zoe jsem si také zamilovala. Společně tvořili skvělý pár. Do toho všeho zamotané drama.

Je to trošku slow burn. Nějakého polibku se dočkáme až tak v 70% knihy a pak to tam trošku peprnější je, ale žádná sláva

snilek.holka
26.09.2024 5 z 5

Ella Maise mě proste baví. Její příběhy hltám od začátku až do konce. Pravda, možná to bylo lehce přitažené za vlasy, na druhou stranu nečtu kvůli uvěřitelnosti.
Doufám, ze se dočkáme dalších knih od téhle autorky!

pocketka
30.08.2024 5 z 5

Dávám 5 hvězdiček. Nicméně ne proto, že by kniha byla tak wow, ale proto, abych ji nepokazila skóre. Bohužel tohle bylo sáhnutí vedle a vhodné pro Young adult, což já už dávno nejsem. Pokud je vám náct a maximálně o trochu víc, bude se vám kniha asi líbit a těch 5 hvězd ji dáte. Budete nadšené z Dylana. Pro mne puberťácké a nereálné. Dočetla jsem pouze z důvodu, že nerada knihy odkládám nedočtené.

Zomy
30.08.2024 5 z 5

Ella Maise je tak nějak nenápadně skvělá autorka.

Druhá šance na polibek je taková kombinace mezi slow burn Mariany Zapaty a sportovní romancí Elle Kennedy (bez hokeje).

Je tu všechno - trochu vtipu, drama, rodinné tajemství, rozkošná hlavní hrdinka a hrdina je sice dokonalý klaďas, ale zároveň nepůsobí přeslazeně nebo vyumělkovaně.

Krásná práce.

bezzink
22.08.2024 4 z 5

Bylo to moc fajn. Ohromne ctive a vtipne. Zoe mohla byt trochu vic sebevedoma, ale zas to pekne vyvazovala tou roztomilou prastenosti, coz ja fakt muzu. :)) Dylan byl zlaticko, jak jinak ze.
V posledni dobe se potykam se ctenarskou krizi a maloktera kniha me chytne. Tuhle jsem ale dala za 3 vecery, takze muzu s klidem doporucit.

NikyTaky
22.08.2024 4 z 5

Na oddechový román se v knize řeši docela vážné téma, vlastně. Možná bych to označila jako trochu "heavy contemporary" nebo mi to alespoň přišlo. Jinak to začlo v celku nevinně, zápletka dobrá, Dylan byl takovej zlatej retrívr ze začátku a na konci z něj byl alfa samec jako blázen :D Zoe mi chvílema přišla až moc stydlivá a užvaněná, ale vlastně to do sebe hezky zapadlo. Pár stránek bych proškrtala, bylo to dost dlouhé, ale čtivé. Ještě bych dala knize trochu atraktivnější obálku a bylo by :) 4*

mikika
19.08.2024 5 z 5

pod tak decentní obálkou bych sportovní romanci nečekala, ale kdo má rád romanťárny Mariny Zapaty, tomu bude tahle kniha sedět. úsměvné a pohodové.

AnnaBa
06.08.2024 5 z 5

Moje čtvrtá přečtená kniha od autorky a opět musím dát plný počet hvězd. Příjemná oddechovka.
Nakladatelství by ještě mohlo vydat Charlie, Love and Clichés.

Sančez
24.07.2024 4 z 5

Začatek byl moc zdlouhavý a už jsem to chtěla vzdát a knihu odložit. Ale jsem ráda, že se tak nestalo. Bylo to zajímavé a poutavé. Pravda některé pasáže bych osekala, ale bylo ta fajn počtení.

Syma149
17.07.2024 5 z 5

Kniha se moc dobře četla a to nemám právě moc čtecí období. Ze začátku jsem Zoe moc nemusela, protože jsem nechápala její vztah k Markovi a měla morální zábrany. To se naštěstí vysvětlilo a od té doby jsem přišla téhle knize na chuť. Příběh Zoe a Dylana si určitě nenechte ujít.

KajinaH722
12.07.2024 4 z 5

Příjemná oddechovka, která není náročná ba naopak je to jednoduchá romantika s menším humorem a k tomu pár dramatických událostí.

happy19
08.07.2024 5 z 5

Touchdown s mým srdcem!
Opět krásný příběh od autorky,tentokrát ze sportovního prostředí,-)
Styl psaní mi připomíná knihy
od Elle Kennedy,takže boží:-*
Moc doporučuji!
Nenechte se odradit obálkou,-)

„Jen pohled z očí do očí vydá za všechna sladká písmena.“