Druhá šance na polibek přehled

Druhá šance na polibek
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539136/bmid_druha-sance-na-polibek.jpg 5 48 48

TAHLE LÁSKA NA PRVNÍ POHLED ZAČALA O NĚCO NÍŽ… Z Dylana Reeda jsem jako první poznala to, co skrývá v kalhotách. Byl to trapas. Kamarádka Lindsay mě ve snaze vyléčit mou plachost vyzvala, abych na večírku políbila náhodného kluka. Dylan byl urostlý a přitažlivý a já ho následovala do pokoje… jen abych zjistila, že je to koupelna. To už jsem ho mohla políbit jen stěží, zvlášť poté, co jsem zjistila, že má holku. Snažila jsem se mu vyhýbat, jak se jen dalo, ale úplně mi to nevyšlo. Osud z nás totiž nečekaně udělal spolubydlící… Teď se potkáváme každé ráno. Dylan si myslí, že budeme nejlepší kamarádi. S úsměvem mi říká, že ho moje roztržité chování fascinuje. Kdyby jen tušil, jak mi buší srdce, když se na mě takhle usmívá! Musí přece vědět, že mě přitahuje, nebo ne? Doufám, že to ví. Protože tentokrát je pro mě mnohem těžší od něj odtrhnout zrak.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Mystery Press
Originální název:

The Hardest Fall , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Druhá šance na polibek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

kristy.books
23.06.2024 5 z 5

Od autorky som doposiaľ čítala len jednu knihu - Miluji tě, Jasone Thorne. Jej ďalšie dve knihy, Nenávidím tě, Adame Connore a Manželství pro jednoho, ktoré tiež vyšli v češtine, na mňa zatiaľ ešte len čakajú. Druhá šance na polibek ma zaujala svojou anotáciou, a tak som sa do nej pustila ešte pred týmito dvoma knihami. Ide o samostatnú knihu, takže to nevadilo. Som rada, že po dočítaní môžem povedať, že ma nesklamala, práve naopak. Bol to skvelý NA príbeh z univerzitného a športového prostredia, ktorý ma rozosmial i rozplakal. Autorka sem zakomponovala viacero závažných tém.

Priznám sa, že k Zoe som si hľadala cestu trochu dlhšie. Bola tichá, utiahnutá, hanblivá a z nervozity často trepala jedno cez druhé a robila hlúposti. Zo začiatku som sa cítila trápne aj za ňu a miestami na ňu najradšej zakričala, nech sa konečne spamätá a toľko sa nestrápňuje. Postupne som ju však mala možnosť lepšie spoznať, ukázalo sa, že je to zlatíčko s veľkým srdcom a pozitívnym vyžarovaním a obľúbila som si ju. Miestami mi pre ňu pukalo srdce, keďže si prechádzala náročným obdobím a určitý človek sa k nej správal fakt otrasne. Našťastie, mala aspoň dvoch najlepších kamarátov, na ktorých sa mohla vždy spoľahnúť a skvelého otca, ktorý by pre ňu urobil prvé i posledné.

Dylan na mňa od prvého momentu pôsobil ako pohoďák, nebolo ťažké si ho obľúbiť. Študoval, chodil na tréningy, vo voľnom čase pracoval, aby mohol časť výplaty posielať rodine, bol inteligentný, dobrosrdečný, vtipný, citlivý... jednoducho ten typ mužského hrdinu, ktorého by ste brali za frajera. Získali si ma aj jeho (najbližší) spoluhráči, mali medzi sebou takú správnu ,,chémiu" - neustále sa podpichovali a nenechali si ujsť žiadnu príležitosť, aby si zo seba urobili srandu, no keď bolo treba, boli tu jeden pre druhého a kryli si chrbát.

Romantickú linku som si užívala, od prvého, nie zrovna tradičného stretnutia, cez postupné spoznávanie, zbližovanie, budovanie kamarátstva až po lásku. Títo dvaja tvorili rozkošný pár a neraz som pri ich spoločne strávených chvíľach nedokázala z tváre striasť prihlúply úsmev. Ich vzťah však nebol jednoduchý, skôr naopak. Boli medzi nimi nevyslovené veci, ktoré celú situáciu celkom skomplikovali. O emócie tu naozaj nebola núdza.

Za seba vám môžem knihu určite odporučiť a už teraz sa nemôžem dočkať, kým sa pustím do autorkiných ďalších kníh.

monika0181
17.06.2024 5 z 5

Na knihy od Elly Maise se vždy těším. Patří mezi mé oblíbené autory. Nejinak je to i tentokrát.
Kniha mě vtáhla hned od počátku a od počátku jsem se bavila. " Zoe Clarková mě poprvé viděla, zrovna když jsem držel v ruce svoje péro." Po tomhle začátku čekáte asi lecos.
Přitom příběh není zase až tak vtipný, má velmi vážný přesah a nutí Vás číst a zamýšlet se. Což je prostě super.
Téma nevlastního otce, zatajeného bratra, zemřelé maminky. Vše je psáno s takovou pokorou, že příběh hltáte a máte pocit, že jste jeho součástí.
Je fajn vyprávění z pohledu obou hrdinů. Knize to dodává ten správný šmrnc.
Za mě má příběh psychologickou nadstavu, na rozdíl od Miluji tě, Jasone Thorne a Nenávidím tě, Adame Connore, které jsou spíš na vtipném základu.
Co říct k příběhu? To byl osud. Bylo krásné sledovat jejich dozrávání a pak postupné sbližování. Ta chemie a energie a nemusí to být vždy jen o sexu. Dylanův postoj, chování, přístup ve mně vzbuzoval touhu setkat se takovým člověkem a mít ho ve své blízkosti. Takový charakter mi opravdu sedí.


Knihomol_ka
17.06.2024 5 z 5

Druhá šance na polibek je další úžasná kniha od skvělé autorky.
Já netuším jak to autorka dělá, ale píše samé skvosty, které miluji. A zrovna tento díl jsem si zamilovala nejvíce.

Už od první stránky jsem věděla, že to budu milovat. První setkání Zoe a Dylana bylo epický a jen tak na něho nezapomenou. Zoe narazí na toaletách na Dylana a tak nějak zjistí co ukrývá pod kalhotami. Její kamarádi jí dali za úkol, aby políbila onoho známého Dylana Reeda. Jenže Zoe je stydlivá a velmi plachá, takže blábolí páté přes deváté, čímž si získá Dylanovu pozornost. Jenže Dylan zrovna má známost, takže polibek musí odmítnout. V příběhu máme pak časový skok, kdy se po roce potkají ve škole a on na ni stále nemůže zapomenout, a chtěl by dokončit ten jejich nevyřízený polibek. Jenže karty se prohodily a Zoe má zrovna přítele.

Osud se je stále snažil svést dohromady a to tím, že se z nich stali spolubydlící. Dylana zrovna podvedla přítelkyně a on se snaží soustředit na svou kariéru a na žádný vztah, když ale zjistí, kdo je jeho spolubydlící bude se snažit ji získat. Zoe tvrdí Dylanovi, že má přítele, tak se snaží jen kamarádsky poznat. Trenér totiž poskytl jak Zoe, tak Dylanovi byt, který vlastní. Příběh je plný humoru, který je tak známý u autorky. Pomalu a pozvolna se poznávají a čím dál víc po sobě touží, ale Zoe má tajemství, které musí Dylanovi říct.
Jenže všechno se tak zamotá a zkomplikuje, že bude těžké dát věci opět do pořádku.

Vřele doporučuji tuto senzaci. Je to žhavé a vtipné a za mě opravdu nejlepší kniha od autorky!!!

Ve spolupráci s @mysterypress

všechny komentáře

Související novinky (1)

Dotek zmaru, Ďábelské srdce a další knižní novinky (22. týden)

26.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Druhá šance na polibek v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených46x
v Doporučených4x
v Knihotéce89x
v Chystám se číst107x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech1x