Dvojitý kříž

Dvojitý kříž
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470354/bmid_dvojity-kriz-YZy-470354.jpg 5 4020 4020

Robert Hunter série

1. díl >

Čekej na smrt a modli se, ať je rychlá. Popravený vrah ožívá a pokračuje ve svém zrůdném díle. Nebo se jeho odkazu chopil šílený napodobitel? A proč? To musí zjistit ostřílený samotář, detektiv Robert Hunter s pomocí svého partnera, nadšeného nováčka Carlose Garcii. Pod luxusem a září neonů města Los Angeles kvasí zločin, temnější než noc… Detektivu Hunterovi se vrací stará noční můra – bestiální vrah znovu útočí. Tentokrát to má ale háček: pachatel, který mučí své oběti s řemeslnou zručností, byl před léty dopaden a popraven. Napodobuje ho někdo? Vrací se nestvůra z onoho světa, aby pokračovala ve svém krvavém řemesle? Nebo snad za hrůzné činy pykal nevinný? Žádná z těch možností není právě lákavá – a je na Hunterovi, aby případ vyřešil; ale možná přitom hodně ztratí. Hlavní obětí se má totiž ve čtivém a napínavém thrilleru Chrise Cartera stát právě on.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art

The Crucifix Killer, 2009

Grety
18.10.2017 3 z 5

Až moc nechutné a brutální, podle hodnocení to ale přidává na hvězdičkách. Vrah těžko uvěřitelný a až moc záludný.

March
14.10.2017 5 z 5

Moje první a určitě ne poslední kniha , od autora.
Líbil se mi popis děje v různých časech, vyšetřovatelé si mě take získali.
Takže mě nezbývá, než se vrhnout na další díl.

GeorgieAnne
12.10.2017 5 z 5

Robert Hunter a Carlos Garcia jsou sympatičtí, chytří a zapálení detektivové jejichž příběh a počínání během Krucifixova případu jsou zajímavé, dobře čtivé a napínavé :-) některé scény jsou "drsné" či "brutálnější", vrah byl celkem do očí bijící ale nemá to vliv na čtenářský zážitek :-) už se těším na další díly od tohoto autora :-)

Ráčkajda
06.10.2017 5 z 5

Tuhle sérii miluju, Hunter a Garcia super:-)

Welinie
29.09.2017 4 z 5

Ani chvilku jsem se nenudila. I když jsem tak nějak tušila, kdo-co, ale stejně to nic nemění na tom, že to bylo kvalitní počtení ^^

Shcleeba
18.09.2017 2 z 5

V první polovině knihy jsem si říkala, zda jsem neviděla její filmovou inscenaci, neboť mi její pasáže připadaly povědomé. Velice blízce mi kniha připomínala výjevy z klasických thrillerů (hororů) jako Sedm, Saw či Mučedníci. Stále jsem se do knihy nemohla začíst. Až poslední třetina nabrala zajímavější spád. Čekala jsem, že průměrná detektivka bude mít alespoň skvělý konec, ale ani ten mne bohužel příliš nenadchnul.

STARKAN
17.09.2017 3 z 5

Čteno až po šesti následujících dílech a veliké zklamání. Vrah byl velmi těžko uvěřitelný a děj nudný. Vcelku je to špatně napsaná knížka.

Don-Leo
16.09.2017 4 z 5

Knížka je napínavá, děj ubíhá celkem rychle. Jediné, co mě trochu zklamalo, že mě nepřekvapilo, kdo byl vrah. Že by detektiv náhodou potkal možnou oběť vraha v tak obrovském městě mi bylo divné už od setkání. Takže konec knihy nebyl zase takové překvapení. A to většinou mám problém s tím poznat vraha.

anah1
11.09.2017 5 z 5

Náhodou mi byl autor doporučen a tak jsem si knihy vzala na dovolenou a četla a četla. Píše poutavě, napínavě a i když některé popisy jsou pro mě drsné, tak jsem se od knihy nemohla odtrhnout. Skvělé čtení!

JustWomen
07.09.2017 4 z 5

Miluji Cartera, přečetla jsem od něj všechno, tahle byla poslední. Je to čtivé, kruté, napínavé, sympatické postavy vyšetřovatelů, ale musím říct, ale to rozuzlení mi přišlo nepravděpodobné. Asi tak, proto dneska za 4.

bydžounek
07.09.2017 5 z 5

na doporučení známé jsem nahlédla i do této knížky a moc mě mile překvapila a upoutala. doporučuji všem co rádi drsnější krimi:-)

denča1000
01.09.2017 4 z 5

Další skvělý díl báječné psychodektivky. Až se někdy děsím, co člověka ještě v knize čeká.

Tazz1
28.08.2017 5 z 5

Takže, ke knize, respektive k autorovi jsem se dostal na mnohá doporučení tady, na FB i ve svém okolí. Logicky jsem začal první knihou. Rovnou říkám, že tento žánr není zrovna můj oblíbený. Ale kniha mě dokázala vtáhnout a jen jsem se těšil, až budu moci pokračovat ve čtení. Líbí se mi autorův "drsný" styl, stejně jako osoba hlavního hrdiny. Nehraje si na posledního spravedlivého a klidně nechá vyvraždit skupinku toho nejhoršího lidského odpadu, než aby jak Old Shatterhand trval na jejich předání spravedlnosti. Vše do sebe zapadá, vše má spád a koncem každé kapitoly autor natahuje čtenáře. Nechtěl bych to číst na pokračování, to bych nevydržel :-) . Každopádně se těším na další knihy autora...

keiko33
20.08.2017 5 z 5

Dlho som odkladala so zacatim tejto serie. Tak a konecne som si na nu nasla cas, chcela som vediet ci budem suhlasit s vacsinou recenzii. No a suhlasim. Autor zaujme citatela hned od zaciatku, drzi ho v napati, nuti ho nepustit knihu az do konca. Dvojica detetektivov je velmi simpaticka, jeden skuseny, stary mladenec a druhy mlady a zenaty. Robert si svojho mladsieho neskuseneho kolegu dobera, ale v skutocnosti si ho oblubil. Podla recenzii som cakala brutalnejsie opisy. Vrazdy sice boli brutalne, ale ich opis az tak nie. Nemam az taku dobru predstavivost, takze pre mna ta kniha nebola az taka desiva. No urcite bola plna napatia a prekvapenia. No a vrah? Tak ten bol pre mna velkym prekvapenim. Az neuveritelnym. Samozrejme vsetko do seba zapadalo, kazdy kusok, no aj tak mi ten vrah do tej brutality nezapadal. No az na samotnu osobu vraha, tejto detektivke nemam co vytknut, drzala ma v napati az do konca a hned sa pustam do pokracovania.

neproniknu
19.08.2017 5 z 5

Výborná detektivka, strhující, plná hrůzy a děsu, kterou dokáže vytvořit jen člověk.

Bohdana11
18.08.2017 3 z 5

Spisovatel se snaží být vždy o level výš než jiní,proto popisuje vše bizarněji než jiní.někomu se to může líbit,ale pro mě je to už přes čáru.další díly číst nebudu,škoda detektiv a jeho parťák se mi líbí.

Michnicka
04.08.2017 5 z 5

Naprosto napínavá, úžasná kniha. Za mě nový oblíbený spisovatel. Okolo příběhu žádný zbytečný čajíček, vtipné dialogy s kolegou a sympatie s hlavním detektivem i jeho parťákem. A sériový vrah byl nečekaný... Za mě plný počet a jdu na další!

doctor_H
02.08.2017 2 z 5

souhlasím s komentářem waltraud5114 jen s tím rozdílem, že mě ty nechutnosti nevadily, ale o to víc mi vadil neviditelný vrah, který neměl s ničím problém a úplně nejhorší byl ten konec..

Ka.Flo
31.07.2017 5 z 5

Je poznat, že je Carter mistrem svého řemesla! Má první kniha odd autora a už teď je to má závislost.

waltraud5114
28.07.2017 2 z 5

Vidím, že tu hodnotí len fanklub Chrisa Cartera, 92%?????????????. Ďalšia z tisícky kníh, ktorá stavia na krvavých nechutnostiach a bizarnostiach. Všetko už stokrát recyklované a stokrát prežuté, tisíckrát napísané, len mená a reálie sú iné. Ťažký priemer, škoda času a peňazí. Vidím, že na hodnotenie v Databázi sa nemôžem spoliehať.