Elita

Elita
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498890/bmid_elita-cek-498890.png 4 4519 4519

Selekce série

Do Selekce vstoupilo 35 dívek. Nyní jich je již jen šest, ale soutěž o srdce prince Maxona je tvrdší než kdykoli předtím. A k tomu všemu se America nemůže rozhodnout, po kom vlastně touží. Je to Maxon, s kterým by mohla žít jako v pohádce? Nebo Aspen, její první láska? America nejvíce ze všeho nejvíce potřebuje více času, avšak zbytek Elity přesně ví, co chce. A okamžik rozhodnutí se neodvratně blíží. Nenechte si ujít pokračování této úspěšné série!... celý text

Literatura světová Sci-fi Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

The Elite, 2013

Macawi
15.08.2017 3 z 5

Mám pocit, že tato kniha byla napsána jen z toho důvodu, že je moderní psát všechno na tři díly. Ne, že by se mi nelíbila, jen mi to přišlo jako zbytečné protahování.

Veronika95
13.08.2017 5 z 5

Kniha se mi strašně líbila. Během dvou dnů jsem ji zhltla a nemůžu se dočkat třetího dílu!

Iginkaa
12.08.2017 5 z 5

Skvela kniha...dekuju autorce za tak skvele cteni:*

Ladydwarf
09.08.2017 2 z 5

Beru to jako oddechové čtení, příběh se mi líbí, ale v tomto díle mě hlavní hrdinka přímo rozčilovala. Ale to nejsem určitě jediná. Jsem zvědavá na další díl. :)

Christianne.K
07.08.2017 5 z 5

Selekce mne skvěle naladila na Elitu. Možná se mi Elita líbila o něco víc. Spousta lidí mi tvrdilo, že to je jen natahovačka. Dle mého názoru rozhodně NE! Tady bych Americe v nějakých situacích nafackovala, nebo bych tam skočila a něco udělala. I tak tuto knihu hodnotím stejně jako první. Ps. Ta obálka ó bože:D

whiolet
06.08.2017 3 z 5

Oproti prvnímu dílu byl druhý díl slabý místy až nudný.
America zde neustále žárlila na Maxona,ale tajně chodit za Aspenem jí nevadilo. Dlouho jsem nečetla knížku,kde by si někdo tak zbytečně šlapal po štěstí.
Celá tahle kniha mi přijde jako nastavovaná kaše a je to dost velká škoda, jelikož první díl měl krásně našlápnuto na svěží romantickou sérii,bohužel druhý díl je průměrné čtení

evamatejovska
01.08.2017 5 z 5

Opravdu krásný a hlavně romantický příběh! Selekci miluji a hned jdu číst další díl! Zajímá mě, jak to vlastně všechno v dopdne.

Fanttastica
27.07.2017 4 z 5

Co musím vytknout bylo to Američino bulení. To mě dovádělo k šílenství. A navíc jak Maxon nebo Aspen udělal nějákou chybu hned běžela za tím druhým. Měla by si uvědomit, že v každém vztahu se dělají chyby a navíc Maxon některé udělal z donucení (Marlee). Jinak moc krásné čtení osobně nevím jestli byl lepší tenhle nebo první díl.

ardeas
23.07.2017 2 z 5

Buď som blbá, ale neviem, príde to len mne, že táto kniha má dej ako hojdačka? Raz hore, raz dole a stále dookola? Po prvej štvrtine som bola dosť otrávená a nútila sa to čítať ďalej. Finále malo švih, ale to nezachránilo knihu, takže skôr to bol podpriemer a nutný predeľ.

Lucius30
18.07.2017 5 z 5

Skvělá kniha!! Poutavá, zábavná, dobře napsaná. Jediné, co mohu vytknout, bylo Američino neustálé "bulení". :D Chvilkami jsem měla chuť kvůli tomu ječet! Za mě plný počet hvězdiček.

učtenávčelka
17.07.2017 3 z 5

Mezi prvním a třetím dílem mi tento připadal jen jako "vata" i konce prvního a druhého dílu mi připadaly v poměrně nelogické fázi v ději.

Lorej
17.07.2017 5 z 5

Skvělé pokračování. Často jsem měla chuť na Americu zakřičet, ať už se proboha rozhodne. A když jsem si myslela, že se rozhodla, vysmála se mi a zas byla nerozhodná jako předtím. Autorka píše velmi poutavě, proto byste měli začít číst někdy, kdy máte spoustu času na vychutnání příběhu.

cestovatelka13
13.07.2017 2 z 5

Lehká odpočinková četba s předvídatelným dějem, ale prostě musíme vědět, jestli toho Maxona nakonec dostane :D

silvie5281
12.07.2017 4 z 5

Kniha byla zajímavá, ale hodně mě unavovaly AMeričiny změny názorů. Navíc děj mi ppřipadl, jako by stagnoval. Tenhle díl bych zařadila mezi oddechovější než oddechové.

Stoklaska
05.07.2017 5 z 5

Elita je napínavější než Selekce, jde o oddechové čtivo, knihu jsem přečetla za jeden večer.

anetro
20.06.2017 5 z 5

Ani druhý díl mě nezklamal, ale musím však uznat že byl o něco slabší než první kniha.

booksSendy
16.06.2017 5 z 5

Skvostné, hltala jsem každé slovo :)

Nikoll2
15.06.2017 4 z 5

Druhý díl mě lehce zklamal a to tím, jak hlavní hrdinka neustále měnila svá rozhodnutí a byla věčně s něčím nespokojená.
I přes to se mi však kniha líbila, protože byl děj velice napínavý.

Kiwi24
13.06.2017 5 z 5

Boží! Jsem napjatá, jako struna! Do háje s Aspenem, kurňa...

Bettybook
10.06.2017 5 z 5