Zbořené zámky

Zbořené zámky
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506754/bmid_zborene-zamky-51B-506754.jpg 4 185 185

Elitní klub králů série

< 8. díl

Madison vás zavede zpátky do okamžiku, kdy opustila lásku svého života a utekla. Už zase. Přiblíží vám svá rozhodnutí, nijak vám však neusnadní je pochopit. Provede vás zákrutami svého nezáviděníhodného života a vy si budete přát, aby je přeskočila. Pocítíte její bolest, trápení, ztrátu i zlomené srdce. Budete ji zblízka sledovat, jak zakopává a padá a jak se zase zvedá na nohy. Budete si přát, abyste jí i Bishopovi mohli nafackovat. Zbořené zámky jsou její otevřenou zpovědí a zakončením série Elitní klub králů.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Ruined Castle, 2021

Pawca33
28.02.2023 4 z 5

Skvělé zakonceni serie.Miluju Amo,ikdyz to neni čteni pro kazdeho,mé srdce si ziskala.Uz zbýva jen pulnocni běsněni a je mi lito,ze se touto serií loucime s Amo :-( snad se časem najde nekdo jiny,kdo zase začne vydávat jeji knizky.

Knihom_olka_
27.02.2023 5 z 5

Řekla bych, že tahle kniha je opravdu pro milovníky jak Amo, tak Bishopa a Madison.
Jelikož já tohle splňuji, tak to pro mě byla jízda.
Za mě byla první půlka trošku slabší, jelikož se v podstatě některé informace opakovaly, naštěstí se to pak pořádně rozjelo.
Jak autorka varovala, některé části byly strašné a já je nesnášela a milovala zároveň. Jiné byly zase tak zvrácené, a přesto dokonalé.
A ten konec?! Ten byl dokonalý.
Nemůžu se dočkat nové generace...

badliar_id
25.02.2023 5 z 5

Poslední díl série Elitních králů byl na mě až moc krátký, ale stejně jsem si ho užila..
Madison a Bishop jsou prostě top strop. Jejich příběh od úplného začátku je plný emocí, nenávisti, pomsty, hněvu a lásky. Jsem ráda, že jim Amo věnovala poslední díl..
Madison si toho prošla fakt hodně (asi jako každá dívka v této sérii), ale postavila se na nohy a čelila tomu. Naše královna.
Bishop byl pořád občas na pěst, ale miluju ho..
Jeho ochranářské sklony k Madison jsou stále stejné.. A jop… klidně by pro ní udělal cokoliv, to se taky nezměnilo..
Už se těším na knihy jejich dětí..
Vůbec jsem nechtěla aby tahle série skončila, protože mi neuvěřitelně přirostla k srdci, ale všechno jednou končí, že?..
Naštěstí je tu ještě Půlnoční běsnění, což je propojený s Elitním klubem králů a brzy vyjde třetí díl této série (zde se objeví Eli, jeden z králů a taky můj oblíbenec). A pak nás čeká další generace králů, kterou Amo právě dává dokupy..
Určitě tato série není pro všechny, ale já osobně ji mám ráda. A co se týče dark romancí, tak vždy sáhnu po Amo Jones.

keiko33
25.02.2023 4 z 5

Od finále som čakala viac. 2/3 knihy je o tom, čo už vlastne vieme, len z pohľadu Madison. Akosi mi v tejto knihe chýbala skutočná Amo. Jediné ta scéna, kde Medison strelí Bishopa má akú takú šťavu. Táto kniha mohla byť vlastne len dodatkom k tej minulej. Dávam 4*, aj to len pre to, že mám túto sériu rada.

rampapa
25.02.2023 5 z 5

Tak tohle bylo krásné a nádherné. Miluju Madison a Bishopa a jejich finále jsem si zamilovala a užila. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky.

Matri
24.02.2023 5 z 5

"Vstoupila jsem do tohoto světa jako Stříbrná labuť, stala se ze mě Polámaná loutka, učila jsem se z Šepotu mrtvých, protrpěla soužití s Malumem, sledovala, jak ďábel našel svou světici a nakonec znovu postavila Zbořené zámky."

Áno je koniec.... Bola to jedna úžasná vzrušujúca jazda. Ja milujem Amo...neviem ako to robí, ale dokáže ma tak vtiahnuť do svojho sveta, že knihu neviem odložiť. Posledne stretnutie s Elitným klubom kráľov som zvládla za pár hodín (naozaj veľmi chutná jednohubka). Ako načrtol epilog.. vidíme sa s novou generáciou! Neviem sa dočkať!!!

Bryel
24.02.2023 4 z 5

(SPOILER) „Stejně svůdná jako plující labuť, ale stejně smrtící jako stříbrná kulka, že?"
„Madison."
„Ano, lásko?"
„Střelilas mě, k*rva."
„To jo, ale nedá se to srovnat s ránou, co mám v srdci."

Mady nikdy nepatřila k mým oblíbeným postavám, ale zde si mě zcela získala. Její cesta za přijetím, vyrovnáním se se svými traumaty a démony mě silně zasáhla. Madshop prostě táhne!!
Druhá část už je především dojemným rozloučením s touto sérií. Jsem moc zvědavá, co si pro nás Amo nachystá s nastupující generací.. :)

Majuš333
22.02.2023 5 z 5

'Ulovila jsem nedostupného Bishopa Vincenta Hayese, z něhož mi v břiše nepoletovali motýlci, ale hejno zatracených divokých skřehotavých vran.'

Čerešnička na torte :)

PS: Ešte raz veľká vďaka Baronetu, že chňapol po bláznivej Amo a tiež za úžasné preklady jej šialenstva :)

'Tenhle svět byl samá zábava a hry, a to až do samotného konce.'

Amo Jones
novozélandská, 1988