Zbořené zámky přehled

Zbořené zámky
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506754/bmid_zborene-zamky-51B-506754.jpg 4 181 181

Elitní klub králů série

< 8. díl

Madison vás zavede zpátky do okamžiku, kdy opustila lásku svého života a utekla. Už zase. Přiblíží vám svá rozhodnutí, nijak vám však neusnadní je pochopit. Provede vás zákrutami svého nezáviděníhodného života a vy si budete přát, aby je přeskočila. Pocítíte její bolest, trápení, ztrátu i zlomené srdce. Budete ji zblízka sledovat, jak zakopává a padá a jak se zase zvedá na nohy. Budete si přát, abyste jí i Bishopovi mohli nafackovat. Zbořené zámky jsou její otevřenou zpovědí a zakončením série Elitní klub králů.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Ruined Castle, 2021

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zbořené zámky. Přihlašte se a napište ho.

Jita160
04.11.2024 5 z 5

Tak i já jsem absolvovala dlouhou jízdu s Elitním klubem králů. Bylo to hříšné,vyšinuté a místy morbidní...
Zakončení Bishopa a Madison mělo opravdu sílu,protože jen oni jsou ti praví Králové v jejich krutém, temném a zvrhlém světě.
Amo je v tomto žánru pro mě profík
a já si celou sérii neskutečně užila... protože se prostě liší od všech ostatních.

nikca3882
28.09.2024 5 z 5

Krátké ukončení série

smejkalova.m
11.09.2024 5 z 5

Tohle byl úplně zbytečný díl. Dal se zkrátit a napasovat na předposlední díl, nicméně četlo se mi to rychle a měla jsem to zhltlé během chvilky.

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023

Vstoupila jsem do tohoto světa jako Stříbrná labuť, stala se ze mě Polámaná loutka, učila jsem se z Šepotu mrtvých, protrpěla soužití s Malumem, sledovala, jak ďábel našel svou světici a nakonec znovu postavila Zbořené zámky. Dokázali jsme to společně, jako rodina. Jsme sice značně zvrácená rodina, ovšem tenhle svět?

Kniha Zbořené zámky v seznamech

Amo Jones