Erotické příběhy, které se staly
Petr Soukup
41 krátkých příběhů mladých i starších lidí z celého Česka, kteří popisují své nejkrásnějí erotické zážitky. Některé jsou cudné, většina je však velmi odvážná a popisná.
Nemůžu říct, že bych si z toho sedla na zadek. Některé příběhy byly cudnější, některé naopak více popisné... Vzhledem k tomu, že se jedná o skutečné příběhy různých lidí sepsané přímo jimi samotnými, tak některé zážitky místy prostě trpěly nedostatkem spisovatelského umu. Ale jo, některé příhody byly zajímavé :)
No prostě wow, některé příběhy překvapily, některé až dojaly, jiné lehce zamrzely. U některých příběhů mě mrzí, že neznáme pokračování respektive, zda hlavní aktéři nějaký ten úlet převedli ve vážný vztah, každopádně počtení je to opravdu zajímavé.
41 příběhů plných erotických vzpomínek, sexuálních úletů, tajných setkání, splněných tužeb a nadstandardních kamarádství, se kterými se jejich aktéři podělili s námi čtenáři.
Každý si tam najde něco, co se mu bude líbit, a má možnost konfrontace s vlastními erotickými zážitky.
Ti méně zkušení možná objeví něco inspirativního sami pro sebe.
Nejlepší jako jednohubka před spaním místo večerníčku. Ovšem pro dospělé.
P.S. Ovulace nemaje, netroufám si posoudit, ovšem v MHD či vlaku bych se toho zase tolik nebál. :-)
Kniha, kterou bych rozhodně nedoporučila do MHD. Její čtení vyžaduje hodně sebeovládání, prodýchávání a může vyvolávat žádoucí vzpomínky. Je to něco nového, inspirativního, a na předvánoční čas, kdy je důležité udržovat dobré partnerské vztahy, ideální čtivo! :)
2022 | Erotické příběhy, které se staly |
2021 | Česko-český slovník |
2018 | Erekce srdce |
2020 | Básničky pro vaše obrázky |
2023 | Erotické příběhy, které se staly - 2. díl |
Soubor eroticky laděných povídek a za mě kniha, která by neměla chybět v žádné pořádné knihovničce! Pokud se ji však rozhodnete vzít s sebou na dovolenou doporučuji si do kufru přibalit také lubrikant a kondomy navíc...popřípadě si zjistit předem, zda váš hotel disponuje masážní hlavicí ve sprše.