Fotbalový anděl Vladimír Šmicer
Petr Čermák
Tato autorizovaná biografie je portrétem zřejmě nejúspěšnějšího českého fotbalisty novodobé historie.
Souhlasím s dalšími komentáři, že se jedná o super knížku. Jen mi trochu vadilo počáteční až zamilované vychvalování Šmícy autorem.
Láďa Šmicer, fotbalová ikona Slavie Praha a mnoho let nepostradatelný hráč české reprezentace. Za svou kariéru dosáhl mnoha úspěchů, s FC Liverpool dobyl pohár za Ligu mistrů i pohár UEFA, stal se 3x mistrem ČR se Slavií a má stříbrnou a bronzovou medaili z ME. Skromný a poctivý fotbalista i člověk. Jeho tchánem je další bývalý vynikající hráč, Ladislav Vízek. Ta kniha se čtenáři, který se jen trochu zajímá o náš fotbal, moc dobře čte, vždyť Láďa Šmicer patří k naší nejúspěšnější fotbalové generaci poslední doby.
Výborná kniha,která se vrací k úspěšné fotbalové kariéře Vladimíra Šmicera.Čte se to pěkně a ani na chvíli nenudí.100%.
Slavia (fotbal) fotbal, kopaná
2011 | Člověk Jágr |
2014 | Cristiano Ronaldo |
2007 | Petr Čech |
2022 | Volodymyr Zelenskyj – Za svobodu tělo i duši |
2011 | Člověk Havel |
Životopis na svou dobu nadprůměrného fotbalisty, který se hlavně zviditelnil ve slavném klubu FC Liverpool. Co mi na některých životopisech vadí (a u tohoto obzvláště) je velká nekritičnost a až přehnané vychvalování tohoto člověka. U této knihy mi právě vadil ten jednostranný pohled, který není zas tolik objektivní. Někdy méně je více.