Fotbalový anděl Vladimír Šmicer přehled
Petr Čermák
Tato autorizovaná biografie je portrétem zřejmě nejúspěšnějšího českého fotbalisty novodobé historie.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Fotbalový anděl Vladimír Šmicer. Přihlašte se a napište ho.
Souhlasím s dalšími komentáři, že se jedná o super knížku. Jen mi trochu vadilo počáteční až zamilované vychvalování Šmícy autorem.
Láďa Šmicer, fotbalová ikona Slavie Praha a mnoho let nepostradatelný hráč české reprezentace. Za svou kariéru dosáhl mnoha úspěchů, s FC Liverpool dobyl pohár za Ligu mistrů i pohár UEFA, stal se 3x mistrem ČR se Slavií a má stříbrnou a bronzovou medaili z ME. Skromný a poctivý fotbalista i člověk. Jeho tchánem je další bývalý vynikající hráč, Ladislav Vízek. Ta kniha se čtenáři, který se jen trochu zajímá o náš fotbal, moc dobře čte, vždyť Láďa Šmicer patří k naší nejúspěšnější fotbalové generaci poslední doby.
Kniha Fotbalový anděl Vladimír Šmicer v seznamech
Slavia (fotbal) fotbal, kopaná
2011 | Člověk Jágr |
2014 | Cristiano Ronaldo |
2007 | Petr Čech |
2022 | Volodymyr Zelenskyj – Za svobodu tělo i duši |
2011 | Člověk Havel |
Životopis na svou dobu nadprůměrného fotbalisty, který se hlavně zviditelnil ve slavném klubu FC Liverpool. Co mi na některých životopisech vadí (a u tohoto obzvláště) je velká nekritičnost a až přehnané vychvalování tohoto člověka. U této knihy mi právě vadil ten jednostranný pohled, který není zas tolik objektivní. Někdy méně je více.